Connect with us

BN'ers

Beelden: ‘Freek van Suzan & Freek zat niet alleen met Maan in de bezemkast!’

Juicechannel wist vorige maand een behoorlijk opmerkelijk verhaal te vertellen over Freek van Suzan & Freek met Maan in een bezemkast. Juicechannel liet weten dat de twee in een bezemkast betrapt zouden zijn. Het verhaal in het kort: “Er gaat een gerucht rond over De Steenwinkel en Freek van Suzan en Freek.

Het verhaal gaat namelijk dat de twee het hebben gedaan met elkaar in een bezemkast. Een wilde boel dus bij De Vrienden van Amstel Live!” Wat volgde was eigenlijk een doodse stilte. Verschillende roddelmedia hebben een artikel geschreven over de rondgaande geruchten maar een reactie bleef verder uit. Ook heeft Suzan van Freek niets van zich laten horen over de geruchten van Juicechannel. Toevallig genoeg heeft Freek zijn Suzan een paar weken later, na dit gerucht, ten huwelijk gevraagd. Freek één week geleden: “Eén week geleden in Berlijn… zei ze JA!”

Suzan & Freek hadden opvallende regeling!
Het lijkt er dus op dat alles gewoon koek en ei is gebleven tussen de twee, gelukkig maar. Echter heeft Juicechannel nieuwe informatie ontvangen wat zou kunnen verklaren dat de zangeres geen argwaan heeft of boos geworden is om het bezemkast-verhaal. Juicechannel: “Een aantal weken geleden hebben wij de scoop gebracht dat Freek met De Steenwinkel in een bezemkast was beland tijdens ‘Vrienden van Amstel’. Iedereen was in shock maar zo ‘shokking’ was het dus blijkbaar niet. Meerdere bronnen hebben ons de afgelopen tijd gemeld dat Suzan en haar Freek namelijk een ‘open relatie’ hebben en dat ze dus af en toe een avontuurtje met een ander mogen beleven. Ook melden de meeste bronnen dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet. Freek heeft Suzan laatst ten huwelijk gevraagd. heel toepasselijk op een maandag. Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.” Hier meer:

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending