Connect with us

BN'ers

Anouk: ‘Geef mij dat coronavaccin maar zo heel snel mogelijk’ |

Zangeres Anouk kan niet wachten om weer eens voor een publiek op te treden en wil daarom het liefst dat er zo snel mogelijk een coronavaccin is laat ze aan Nederland weten.

Anouk ging naar Instagram om dit met wereld te delen waarbij ze de hashtag “#kommaaropmetdatcoronavaccin” gebruikte.

Maar Anouk is niet alleen want er zijn meer BN’ers die niet kunnen wachten op een vaccin. Jochem Myjer is daar een van en liet het volgende aan Nederland weten: “Zo is het!” Jan Kooijman schrijft: “Gaarne.” Andere reacties luiden: “Als we dan weer een concerten kunnen bezoeken… heel graag!”, “Zo is het! Normaal zou ik het nooit zeggen, maar voor nu: spuit me vol aub!!!” en “Ik sta vooraan!”

Kritisch

Een aantal van haar volgers zijn echter wat kritischer waarbij iemand reageerde:

“Powered by: het ministerie van volksgezondheid”

Veel volgers zijn echter ook wel weer positief met een aantal reacties als:

“Wow pracht foto!!! Ja idd, kom maar op met dat vaccin!”

En:

“Als jij hem openbaar laat zetten zal dat veel mensen de wind uit de zeilen nemen denk ik….”

Er zijn dus mensen die denken dat Anouk geld heeft gekregen om dit soort dingen te zeggen maar ze zegt zelf dat dat allemaal onzin is en reageert met het volgende:

“Ik vind het heel vreemd, dat iemand die mij niet kent, en mij niet volgt op Instagram, dingen suggereert die niet waar zijn. Ik heb nog nooit geld aangenomen om hier op Instagram bepaalde dingen/producten te promoten. (…) Ik promoot hier niks, ik zeg (op mijn eigen kanaal) alleen als het vaccin er is, dat ik het gelijk neem, zodat ik eindelijk terug kan naar mijn man en kinderen. En dat ik niet kan wachten om weer een keer op een podium te staan.”

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending