Connect with us

BN'ers

Martien Meiland is woest om kritiek op Linda de Mol

Martien en Erica Meiland laten in hun podcast Wat Goéééd weten dat ze woest zijn dat Linda de Mol nog steeds veel kritiek krijgt op het Voice misbruik schandaal. Het wordt Linda vooral kwalijk genomen dat ze wist dat haar vriend Jeroen Rietbergen zich zo walgelijk gedroeg al voordat alles naar buiten kwam.

Martien en Erica zeggen er het volgende over en nemen het voor Linda op.

“Dat vond ik ook alweer zo’n gezeik in die media. Dan zaten ze weer van: ja, en zij gaat terug bij haar ex-vriend Jeroen. Uiteindelijk heeft Xenia, die ken ik persoonlijk, haar manager, die woonde vroeger in Lisse, gezegd: ‘Het is helemaal niet waar.’”

Erica:

“Nee, precies, dus kun je nagaan. Dan voelt zij zich zo verplicht om dat inderdaad recht te zetten, want je wordt er natuurlijk niet goed van dat mensen weer van alles gaan roepen.”

Martien:

“Het is verschrik-ke-lijk.”

Erica:

“En ze hadden ook gezegd van: ja, kan ze dat nog wel doen, dat Ik Hou Van Holland, zo’n frivole show? Dan denk ik: wat heeft dat er nou mee te maken? Wat Jeroen haar heeft aangedaan en andere mensen…”

Martien:

“Ja, dat is toch beláchelijk?”

Erica:

“Belachelijk!”

Martien:

“Het is echt belachelijk.”

Erica:

“Iemand roept iets en het wordt opgeblazen en huppakee: iedereen valt over elkaar heen. Linda moet gewoon lekker doen waar ze goed in is. Ze heeft ook al een tijd rust genomen, want ze staat ook niet meer op de cover van dat blad enzo en dat snap ik ook. Daar heb je dan gewoon helemaal geen zin in.”

“Ook al duurt het een half jaar of een jaar; laat het lekker gaan. En als je denkt: ik heb er weer zin in, dan ga je gewoon weer doen waar je zin in hebt en laat de mensen allemaal maar lullen.”

Martien:

“Ik zou zeggen: Linda, blijf trouw aan jezelf, hou van jezelf en de rest kan de pot op. Ja, ik kan me er eigenlijk gewoon kwáád om maken!”

Erica:

“Ja, rustig maar, rustig. Slecht voor je bloeddruk, hè?”

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending