Connect with us

BN'ers

Beelden: Verwarde Ali B in rampzalige staat aangetroffen: “Geld op!?”

Ali B is sinds de openbaring van allerlei schandalen in The Voice niet of nauwelijks meer in Nederland geweest. De rapper heeft er voor gekozen om het land te verlaten. De eerste maanden lijkt de rapper volledig in het dure Dubai te hebben gezeten. De rapper werd hier vaak gespot door vakantiegangers uit Nederland die even verkoeling zochten in het grote winkelcentrum.

De rapper bleek bijna dagelijks zijn verkoelde rondje te maken op deze plek. Daarna is de rapper op verschillende andere plekken gespot, onder andere met zijn gezin maar ook vaak alleen. De laatste keer dat Ali gespot werd was in Disneyland Parijs. Juicechannel meldde destijds: “Ali is zojuist door een van onze volgers gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en zag er volgens de volgers erg slecht uit. Ook vond de volger hem wat verward overkomen. Waarschijnlijk is Ali er met zijn gezin!”

Luxeleventje van Ali B voorbij?

Je zou denken dat het geld op een gegeven moment op is en dan hij wat rustiger aan moet doen. Je kunt je alleen flink vergissen in hoeveel geld en huizen sommige artiesten op hun naam hebben staan. De rapper heeft bijvoorbeeld ooit op Instagram laten weten een investering te hebben gedaan: “Zojuist 40 huizen gekocht.” Dat zorgt natuurlijk voor een behoorlijk passief inkomen waardoor Ali onophoudelijk op vakantie kan gaan. Echter lijkt het er toch op dat Ali iets te hard door zijn geld is gegaan en dat hij eventjes op de rem moet trappen met de uitgaven. Niet teveel natuurlijk, een vakantie kan er nog wel vanaf. Yvonne Coldeweijer heeft een foto van Ali ontvangen: “Aal is door een spion gespot op Charleroi airport met vrouw en kids. Lekker hutjemutje. Hij vliegt met Ryanair. Waar de reis heengaat is onbekend.” Foto hier:

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending