Connect with us

BN'ers

Zoontje André Hazes en Monique steekt middelvinger op naar Yvonne Coldeweijer

Wanneer je tegenwoordig aan André Hazes denkt dan denk je eerder aan Yvonne Coldeweijer dan aan muziek. Tenminste, wanneer je aan de junior-versie denkt en niet aan zijn vader. Coldeweijer kun je tegenwoordig namelijk dé Hazoloog van Nederland noemen. Toen de relatie van André met Monique op de klippen liep vanwege Sarah van Soelen was Coldeweijer erbovenop gedoken om verslag te doen van alle gebeurtenissen in de levens van alle betrokkenen.

Coldeweijer wist destijds schandalen te benoemen die tot vandaag de dag nooit toegegeven zijn. Zo zouden de zanger en Sarah veelvuldig aan het verboden witte goedje zitten waar ze later zelfs verslaafd aan zouden zijn geraakt. De twee hebben dit altijd stellig weten te ontkennen. Echter waren de twee plots een langere periode en gescheiden van elkaar naar Spanje vertrokken. Hier zouden de twee een afkickkliniek hebben bezocht, ook iets wat Coldeweijer opperde.

Middelvinger voor Yvonne Coldeweijer?

Dit is ook het moment geweest waarbij de twee uit elkaar zijn gegaan. De roddeltante wist vaak zelfs beter hoe de vork in de steel zat dan Sarah en André zelf. Coldeweijer wist bijvoorbeeld in het begin al te melden dat de relatie tussen beide over was. Sarah van Soelen wist hier maanden later pas achter te komen. Onder andere dit heeft Coldeweijer de bekendheid gegeven die ze nu heeft. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er een hoop bekende Nederlanders zijn die haar verafschuwen. Monique Westenberg wordt ook vaak besproken in de verhalen van Coldeweijer, ze is immers vaak in het leven van André. Volgens Coldeweijer is Monique erg uitgekookt in haar foto’s op Instagram waarbij haar laatste foto een beetje over de top-uitgekookt zou zijn. Een volger denkt namelijk dat onderstaande foto een bericht aan Coldeweijer is. Monique zou mini-Dré de aanwijzing hebben gegeven zijn middelvinger te gebruiken voor de foto:

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending