Connect with us

BN'ers

Zien: Jaimie Vaes plaatst per ongeluk foto van iets heel verdachts op tafel

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt, en zal vast ook niet de laatste zijn. Er is wéér een foto naar buiten gekomen van Jaimie Vaes die met vrienden te zien is terwijl er iets verdachts op tafel ligt.

De foto wordt nu overal gedeeld!

Jaimie aan het feesten

Als je Jaimie een beetje volgt op social media, weet je dat ze vaak op feestjes te vinden is. Vooral nu ze een lekker lange reis naar Ibiza (en Bali) aan het maken is, is ze vaak op (exclusieve) feestjes te zien. Daar heeft ze het zo te zien erg naar haar zin met veel vrienden en vriendinnen.

Wat ligt daar op tafel?

En uiteraard deelt ze vaak foto’s en video’s van die feestjes. Deze keer nam Jaimie ons mee tijdens de voorbereidingen van het feesten. Te zien is dat ze met een groep vrienden zich aan het klaarmaken is in het hotel, en daar een leuke groepsselfie van post.

Maar veel mensen zagen al direct iets verdachts liggen. “Ligt daar nou een snuifbuisje?” Mensen gingen na het zien van de foto direct op onderzoek en ja, dat valt eigenlijk niet meer te ontkennen.

Snuifbuisje

Het zou hier gaan om een buisje waar je, eh, ‘verdovende middelen’ mee naar binnen kan snuiven. Deze is in de vorm van een stofzuigertje.

Bekijk hieronder alle beelden ervan.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending