Connect with us

BN'ers

‘Massa Is Kassa stopgezet na mishandeling Peter Gillis’

Eergisteren werd bekend dat Peter Gillis bekend van de serie Massa is Kassa in mei zijn vriendin Nicol zou hebben mishandeld. Peter werd opgepakt en moest een nacht in de cel doorbrengen. Op 12 augustus moet hij voor de rechter verschijnen. Peter en Nicol blijven alles ontkennen wat vreemd is. Want als Peter voor de rechter moet verschijnen wordt alles toch openbaar gemaakt.

Maar ontkennen had geen nut meer, want verschillende bronnen melden dat het waar is en wij lieten gisteren al weten wat de reden was van de mishandeling van Nicol.

Maar er schijnt nog een opvallend detail te zijn. De mishandeling vond namelijk plaats op 29 mei en een dag later toen Peter werd vrijgelaten uit het cellencomplex schoof Peter live aan bij de desk van Shownieuws om het nieuwe seizoen van Massa is Kassa te promoten. Nog opvallender was dat Nicol daar ook bij was. Volgens de vaste Shownieuws prominenten leek er geen vuiltje aan de lucht.

Bart Ettekoven zegt er het volgende over:

“Nicol was daar nog bij en Natacha, jij was er ook. Ze maakten geenszins een aangeslagen indruk”

“Het is natuurlijk ook omdat je er niet bij stilstaat, maar als dit verhaal dus klopt heeft hij dus die avond voorafgaand aan die uitzending dat we hier hebben gezeten en leuk hebben gepraat over het nieuwe seizoen, vastgezeten in een politiecel.”

Als de mishandeling echt waar is dan moeten ze volgens Bart een oscar krijgen.

“Dan moeten ze echt op voor een Oscar, want ze gingen heel leuk en gemoedelijk met elkaar om en er was helemaal niets te merken van enige spanning.”

Dyantha Brooks:

“Dat op zich zou niet de eerste keer in de showbizz zijn. Ik bedoel: the show must go on, wat dat betreft, je bent professioneel.”

Bart Ettekoven:

“Je zou wel kunnen zeggen dat als zoiets gebeurd is op een zondagavond en dat de politie eraan te pas is gekomen, dat het een beetje ongepast is om samen hier de volgende dag een beetje mooi weer te lopen spelen. Niemand had het raar gevonden als hij hier alleen was gekomen.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending