Connect with us

BN'ers

Vrouw klapt uit de school in gelekt gesprek: “Zwanger van André Hazes jr.!”

Februari dit jaar verscheen er plotseling een bericht van een jongedame die claimde zwanger te zijn van André Hazes. Gezien alle geruchten en roddels rondom de zanger en zijn liefdesleven werd dit niet voor onmogelijk beschouwd. De dame in kwestie is echter iemand die niet onbekend is bij veel mensen. Het gaat namelijk om Iris Queen.

Iris schreef destijds het volgende op haar Instagram: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Deze dame heeft bijvoorbeeld al meegedaan aan programma’s als Lang Leve de Liefde en heeft daar ook behoorlijk opmerkelijke uitspraken gedaan. Iris liet haar date bijvoorbeeld het volgende weten: “Maak me onzeker en ik sta voor je deur!” Echter heeft dezelfde Iris niet veel later laten dat ze dit bericht nooit op Instagram heeft geplaatst. Gelukkig zijn er tijdig screenshots gemaakt.

André Hazes lucratief middel voor meer volgers!

Dit weekend, al die maanden later, is er een gesprek gelekt van dezelfde Iris. Het juicekanaal ‘Reality_FBI’ heeft namelijk screenshots ontvangen van een gesprek van iemand met Iris. Reality_FBI schrijft: “Eerder dit jaar claimde een dame dat ze zwanger was van André. Al snel ontkende ze dat ze dat bericht ooit de wereld heeft ingebracht. Toch lijkt de dame in kwestie expres gehandeld te hebben.” In een volgend bericht deelt Reality_FBI een screenshot van het desbetreffende gesprek. Reality_FBI schrijft erbij: “In gesprek met iemand anders gaf Iris toe wel een slaatje te willen slaan uit alle aandacht.” In dit gesprek is te lezen dat Yvonne Coldeweijer en een juicekanaal genaamd ‘Marwajuice’ contact hebben opgezocht met Iris. Iris laat haar gesprekspartner weten te twijfelen of ze verder moet gaan met dit gerucht aangezien er al 350 verzoeken klaarliggen om haar te volgen. Swipe:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending