Connect with us

BN'ers

Ex van Nicole Kremers verkr*cht haar en bedreigt Peter Gillis met de dood

De ex van zijn huidige vriendin Nicole Kremers heeft Peter Gillis met de dood bedreigt. Nicole zelf werd door door de vader van drie van haar vier kinderen de arm uit de kom gedraaid en ook verkr*cht.

Net als de Meilandjes heeft nu ook Peter Gillis een biografie. Peter Gillis, massa is kassa is geschreven door Mark Koster. Gillis neemt geen blad voorde mond blijkt uit de voorpublicatie die het AD vandaag publiceert. Hij over zijn rotjeugd, vreemdgaan, een bijna-bankroet, depressieve zoon Ruud, de Fiod, geld en zijn over zijn huidige liefde Nicole Kremers, die hij leert hij kennen op de boekingscentrale van zijn bedrijf. als zij werkt zoekt omdat ze thuis weg wil. Haar toenmalige partner is gewelddadig en slaat haar vaak in elkaar. Met hem heeft zij drie kinderen, met een andere man heeft Kremers nog een kind.

De huidige partner van Gillis wordt tijdens een pauze op de parkeerplaats bij het kantoor in Asten verleidt door grote baas, Gillis die na een gesprek van een paar minuten tegen haar zegt: ‘Je bent een lekker wijf. We moeten een keer koffie drinken’.

Wat volgt zijn flirterige berichten waar de ex van Kremers achter komt. Met geweld tot gevolg. Kremers in de biografie van Gillis: “,Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht.”

Gillis krijgt vervolgens een telefoontje en wordt door Nicole’s ex met de dood bedreigd. Een schreeuw om aandacht meent hij nu. Kremers en haar Spaanse ex hebben drie kinderen met elkaar. Twee via een ivf-behandeling., een omdat Kremers zegt verkra*ht te zijn terwijl ze sliep. In de voorpublicatie in de krant vraagt auteur Koster zich af hoe geloofwaardig dat verhaal is. Kremers zegt dat hij het niet hoeft te geloven. Gillis daarover: “Ik weet het niet. Het interesseert me niet. Dat is haar leven.”

Ook de liefde tussen Kremers en Gillis komt aan het bod in het boek. Kremers verbaast zich hardop over hoe groot Gillis zich vaak houdt. “Hij heeft een klein hartje, maar durft dat niet te tonen. Toen zijn moeder overleed heb ik hem twee minuten zien huilen. Twee minuten, dat was het.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending