Connect with us

BN'ers

Ex-schoonbroer Nicol bevestigt door Peter Gillis ontkende mishandeling: ‘Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die hard mishandeld zou zijn’

De ex-schoonbroer van Nicol bevestigt dat zij eind mei is mishandeld door haar vriend Peter Gillis: “Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn.”

Gisteren kwam het bericht naar buiten dat vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, bekend van Massa is Kassa, eind mei is opgepakt nadat hij zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. Gillis zou naar verluidt één nacht in de gevangenis hebben doorgebracht. Gillis en Nicol ontkenden, maar Jonathan, de Ex-schoonbroer van Nicol heeft het nieuws inmiddels bevestigd.

RTL Boulevards mediaverslaggever Rob Goossens heeft vrijdag contact gehad met de ex-schoonbroer van Nicol en die bevestigt de mishandeling door Peter Gillis: “Hij heeft wel degelijk vastgezeten en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn.”

Peter Gillis, bekend uit Massa is Kassa van SBS, zou eind mei zijn vriendin Nicol hebben mishandeld op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Politie en Openbaar Ministerie houden zich op de vlakte over de identiteit, maar de personalia kloppen met die van Gillis.

Gillis advocaat Ton van de Biezenbos ‘ontkent noch bevestigt’ het bericht en politie en Openbaar Ministerie houden zich op de vlakte over de identiteit van de gearresteerde man. Ze laten slechts weten dat een 60-jarige bewoner is opgepakt wegens huiselijk geweld. Diens zaak komt 12 augustus voor de rechter. De personalia kloppen met die van Gillis.

Wat er die avond precies zou zijn gebeurd is niet bekend. Nicol zou geen aangifte hebben gedaan, maar het Openbaar Ministerie zou desondanks tot vervolging zijn overgaan. Wel laat het OM weten dat het incident heeft plaatsgevonden op 29 mei. “Verdachte heeft toen een nacht in de cel gezeten.”

Er zijn al vaker dingen voorgevallen tussen de twee, heeft de ex-schoonbroer van Nicol tegen goossens gezegd. Volgens Yvonne Coldeweijer zou Gillis zich in zijn eerdere relatie. Zij heeft begrepen dat Peter zijn vorige vriendin zelfs een keer twee dagen heeft opgesloten. “Hij heeft haar geslagen en gebeten.”

Nicol is, zo denkt Goossens, niet blij in die relatie. “Peter lijkt ook helemaal niets met haar kinderen te hebben. Als zij de zorg heeft voor de kinderen, dan zit zij in een chalet op zijn vakantiepark Prinsenmeer. Dat is natuurlijk al een beetje gek, zeker als je bedenkt dat blijkbaar (…) de kinderen onder toezicht van Jeugdzorg staan.”

Hij vervolgt: “Ik denk helemaal niet dat ze bij hem wil blijven. Sterker nog: ik denk dat ze van hem af wil, alleen dan zou ze ook afscheid moeten nemen van het luxeleventje. Peter is zo slim geweest om ervoor te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft, onder andere waar haar moeder in zit in Spanje, op zijn naam staat.”

Begin maart ging het gerucht dat Peter en Nicol uit elkaar zouden gaan, omdat Nicol vreemd zou gaan. “Helemaal niks van waar”, reageerde Gillis destijds. Met hun relatie was volgens hem helemaal niets mis. Peter en Nicol reageren op hun eigen socialmediakanalen op het nieuws. Hiervoor gebruiken zij hun zelfbedachte ‘mediacode’. ‘Momenteel is er weer veel media-aandacht over ons. Daar kunnen we duidelijk over zijn: er klopt helemaal niets van. Code Rood dus!’, schrijft Peter. Ook Nicole alarmeert code rood: ‘Vandaag weer een heleboel media aandacht over de verhalen over ons! #CODEROOD’

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending