Connect with us

BN'ers

Therapeut waarschuwt Koningshuis voor prinses Alexia: ‘Ze heeft geëxperimenteerd met…’

Prinses Amalia was zoals veel mensen wel weten het afgelopen jaar even in het buitenland op school. Inmiddels is ze weer terug bij haar ouders in Nederland. Een gezinstherapeut waarschuwt het echtpaar dat Alexia na een jaar heel wat volwassener is geworden.

Alexia zou namelijk erg rebels zijn geworden.

Verjaardag

Deze zondag wordt de prinses namelijk 17 jaar oud. Nadat ze een jaar in Wales heeft gezeten, keerde ze een week voor haar verjaardag terug naar Nederland. Maar daar in Wales zou ze behoorlijk wat hebben uitgespookt, waarschuwt een therapeute.

Grens opzoeken

Op amper zestienjarige leeftijd vertrok ze in haar eentje naar Wales. Gezinstherapeut Ingrid Riechelmann legt uit: “Dat is vrij jong om ver van je ouders en je zussen weg te zijn. Ik ben er natuurlijk niet bij geweest, maar naar wat ik ervan heb begrepen, zocht dit meisje de grenzen op en hield ze ervan om te experimenteren.”

Volwassener geworden

Omdat ze van haar vertrouwde omgeving weg was, is de kans groot dat Alexia heel wat volwassener is geworden. “Alexia zal opnieuw moeten invoegen in het gezin en zij moeten op hun beurt haar daar de ruimte voor geven.” Dat is volgens Ingrid niet te onderschatten. “Eerst woonde ze zelfstandig, nu moet ze zich weer aan de regels van de ouders houden. Dat is een moeilijke verandering.”

Advies voor Máxima

Ingrid heeft wel nog een belangrijk advies voor Máxima. “Ik denk dat het voor Alexia heel goed zou kunnen zijn om een paar dagen alleen met haar moeder weg te gaan, quality time. Ze is een jonge vrouw in ontwikkeling en dat één op één contact met haar moeder zullen zij allebei zeker gemist hebben het afgelopen jaar.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending