Connect with us

BN'ers

Katja Schuurman schiet nu volledig uit haar slof: ‘Wat overdreven, meid!’

Katja Schuurman schiet volledig uit haar slof vanwege een filmpje dat op ludieke wijze uit zijn verband is getrokken. “Ik word er verdrietig, boos en gefrustreerd van. Dat soort emoties.”

Het emmertje van Katja Schuurman zit behoorlijk vol. Een onbekende jongeman heeft dinsdagavond zonder context een kort filmpje in zijn stories geplaatst waarin Katja haar opwachting maakt. We zien hoe Katja op een tafel met wat jonge heren afloopt met de wulpse vraag: “Mag ik alsjeblieft met een van jullie op de foto?”

Boze Katja

Roddelmedia en juicekanalen grapten erop los: Katja was vast weer ‘kacheltje lam’ en op jacht naar jonge mannen, gierden ze. Niet veel aan de hand, volgende story, zou je denken, maar Katja heeft nu gewoon een halve inzinking. Ze gaat los op de jongeman die het onschuldige filmpje online heeft geplaatst en de kanalen die er grapjes over maken.

Katja is woest, laat ze weten in een videobericht op Instagram. “Ik word er heel erg verdrietig, gefrustreerd en boos van wordt. Dat soort emoties. Waarom zouden we op deze manier gewoon leugens de wereld in willen helpen? En die sites die dat allemaal ook maar klakkeloos overnemen zonder iets te verifiëren… Zullen we dat gewoon eens anders doen?”

‘Come on, serieus?’

Het is duidelijk: Katja kan er de humor totáál niet van inzien en neemt het allemaal ontzéttend zwaar op. “Ik zou in beschonken toestand wanhopig aandacht gevraagd hebben van jonge mannen, want ik ben echt een soort ‘sexual predator’ geloof ik. Heel zielig voor al die jonge mannen. (…) Jongens, come on, serieus?”

Wat er nou precies gebeurd is? Katja vertelt dat ze tijdens haar diner werd aangesproken door een man met een emotioneel verhaal. Hij vroeg vervolgens of ze op de foto wilde met zijn zoon en stiefzoon, zegt ze. “Ik ben dus ook zo vriendelijk dat ik opsta en naar die jongens toeloop en het grapje maak: ‘Wil er alsjeblieft iemand met mij op de foto?’”

‘Wat bezielt jullie?’
Katja neemt het de jongens nu heel erg kwalijk dat ze er een kort filmpje van hebben gemaakt en online hebben geplaatst. “Wat deze jongens dan bezielt… Hoe voelen jullie je dan over jezelf? Ben je blij? Voel je je misschien niet een klein beetje bezwaard om over iemand die tijd neemt voor je vader zo’n lulverhaal online te zetten?”

Tot slot: “Ik ben ook geen nymfomaan, ik heb nog nooit zes keer op een dag geloof ik seks gehad. Ik heb wel kinderen, misschien ook eens leuk om daaraan te denken. Mag het een keer klaar zijn met al dat gelul en die stemmingmakerij? En mij afschilderen als iemand die ik echt niet ben.”

Yvonne reageert
Yvonne Coldeweijer vindt dat Katja wel héél overdreven reageert. “Je zou denken: no biggie, it’s just a joke. In de categorie lange kutverhalen hier een reactie van Kat van vier minuten lang (!). Je zou toch ook denken dat Kat nu wel een beetje snapt hoe de media werken? Dat ze ook die jongens de schuld geeft!”

Die jongens hebben niets misdaan, aldus Yvonne. “Dat ze die jongens nu echt zo verbitterd toespreekt van: ‘Ik hoop dat je blij bent met je leven’, dat is echt heftig! Hahaha. Die jongens hebben helemaal niks gedaan, Kat, die hebben dat gewoon gepost en wij hebben dat gewoon allemaal viral laten gaan, snap je? Dat is de media die dat doen.”

‘Wat overdreven!’
Katja moet gewoon even diep in- en uitademen, denkt Yvonne. “Dat je dit onbenullige dingetje nog wil gaan uitleggen ook. We snapten echt wel dat het een grapje was. De jongens vonden het gewoon leuk dat je aan hun tafel stond, Kat. Er is niks aan de hand.”

“En waar noemt iemand jou een nymfo meid? Misschien vorige keer, met dat nieuws over Douwe Bob. Toen noemden wat mensen jou een nymfo, maar nu is dat toch helemaal niet genoemd? Ik snap het niet, ik volg het niet.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending