Connect with us

BN'ers

Johnny de Mol: ‘Ik kan er niet meer tegen, ik word er helemaal gek van!’

Een paar maanden geleden besloot Johnny de Mol abrupt te stoppen met het presenteren van zijn eigen talkshow HLF8 op SBS6. Dit besluit kwam nadat er een anonieme aangifte tegen hem gedaan was van een vrouw die hem beschuldigden van misbruik. En dat kwam nadat zijn ex Shima al aangifte tegen Johnny had gedaan wegens zware mishandeling.

Catherine Keyl laat in weekblad Weekend weten dat ze Johnny echt goed heeft gesproken tijdens de laatste uitzending waarin hij HLF8 presenteerde. Catherine was te gast in de uitzending en Johnny vertelde haar waarom hij stopte. Hij kon er gewoon niet meer tegen.

Catherine zegt er in weekblad Weekend het volgende over:

“Hij ging uiteindelijk niet weg bij HLF8 vanwege Shima, maar vanwege een anonieme aangifte. Dat vond ik heel erg, want hij wist niet wie dat had gedaan.”

“Ik heb tegen hem gezegd: ‘Je lijkt wel gek, je moet niet stoppen, waarom zou je dat doen om een anonieme aangifte?’ Maar hij zei: ‘Ik kan er niet meer tegen, ik word er gek van.’ Dat begreep ik. Het was alsmaar gezeik, ik zou daar ook gek van worden.”

Hoe geloofwaardig is de aangifte volgens Catherine eigenlijk?

“Ik heb geen idee, ik kan er niks van zeggen. Ik vind het zo ontzettend moeilijk. Ik wil geen oordeel vellen over iemand terwijl ik er niks van afweet. Dat is mijn standpunt.”

“Ik vind dat veel te veel mensen over alles oordelen en meningen hebben, terwijl ze van niks weten. Nee, ik denk niet: waar rook is, is vuur. Dat vind ik te gemakkelijk.”

“Ik zeg niet dat deze vrouw iets verkeerd heeft gedaan, maar sommige vrouwen lijken hun kans te grijpen om op deze manier hun zin te krijgen en dat vind ik kwalijk.”

“Als hij schuldig wordt bevonden, is het een ander verhaal natuurlijk. Maar zolang iedereen maar loopt te gissen: wat kan mij dat schelen? Heel de wereld staat bol van de roddel en veronderstellingen, daar ga ik mensen niet om veroordelen.”

“Bij The Voice is het in elk geval zo dat Jeroen Rietbergen heft toegegeven dat hij fout zat en dat vind ik al een enorm verschil. Maar nogmaals, ik vind het heel moeilijk hier en oordeel over te hebben. Ik ga uit van de feiten en dat is dat er nog niks is bewezen.”

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending