Connect with us

BN'ers

Groot drama op Ibiza: Yolanthe in tranen op terrasje

Yolanthe

In de buurt van haar villa op Ibiza had Yolanthe een gezellig onderonsje met haar zus. De twee waren op een terrasje verwikkeld in een serieus gesprek, toen Yolanthe plotseling begon te huilen. Wat is er gebeurd?

Een fotograaf van de Privé spotte Yolanthe op een terrasje in Ibiza terwijl ze in gesprek was met een van haar zussen. Op de kiekjes is te zien dat de brunette heel overstuur is.

Het is geweten dat Yolanthe nog enkele zakelijke dingen heeft af te handelen op het feesteiland. Haar restaurant XaXa moet in de verkoop en zo zijn zij en Wesley nog verwikkeld in een juridische strijd om de villa.

Jasmina

Maar de huilbui zou ook te maken kunnen hebben met Jasmina Stoffels. Voordat ze gezien werd aan de zijde van Lentini, ging het gerucht de ronde dat ze iets zou hebben met Jasmina.

Yolanthe ontkende, maar het valt wel op dat ze bijna niet meer omgaat met haar beste vriendin. Voor de relatie met Lentini deelde Jasmina voortdurend foto’s van hun uitstapjes en ze noemde Xess zelfs haar baby.

Een jankende foto van Jasmina op Instagram wijst erop dat ook zij met iets in haar maag zit. Het is niet duidelijk of dit met Yolanthe te maken heeft. Het is echter wel heel toevallig dat beide dames op hetzelfde ogenblik droevig zijn.