Connect with us

BN'ers

Moeder Monique Westenberg niet welkom op bruiloft vanwege bericht aan André Hazes!

Monique Westenberg en André Hazes gaan mogelijk in het huwelijksbootje stappen als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. De roddelvlogster zorgt al enige tijd dat de geruchten rondom een mogelijk huwelijk dit jaar zijn aangewakkerd. Echter zijn de berichten over André en Monique zo wisselvallig dat het moeilijk was om hier iets van te geloven. Toch lijkt Coldeweijer nieuwe informatie te hebben ontvangen over een aanstaand huwelijk tussen de twee.

Coldeweijer stelt: “Een aantal weken geleden heb ik gebracht dat André en Monique zouden gaan trouwen eind dit jaar en deze beelden wilden verkopen. Bijna niemand wilde me geloven want ‘daar trapt Monique toch niet voor de zoveelste keer in?’ Guess what? It’s happening. Doordat Sarasoel dus uit de docu geknipt wilde worden (en terecht) bleef er vrij weinig van de docu over. Ja, een reisprogramma met André. Daar zit natuurlijk geen hond op te wachten.”

Is moeder Monique Westenberg wel welkom?

Coldeweijer stelt dat de twee het huwelijksbootje instappen om een documentaire rond te kunnen krijgen. Hoe dat vormgegeven gaat worden weten we natuurlijk nog niet, dat zullen we volgens de Hazoloog einde dit jaar in de documentaire kunnen bekijken. Wel zijn er al moeilijkheden voorspelt betreft de gastenlijst. Coldeweijer laat een bericht ziet die de moeder van Monique geschreven heeft toen het de eerste keer uitging tussen de twee. Coldeweijer: “Toen Monique na haar verloving werd gedumpt schreef haar moeder dit… Zal zij wel aanwezig zijn bij de bruiloft?” Het bericht van Annemarie, de moeder van Monique: “Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou!” Volledige bericht hier:

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending