Connect with us

BN'ers

Bilal Wahib stopt met zijn optredens na zoveelste bierdouche: “Niet te doen!”

Bilal Wahib is iemand die je kunt kennen van verschillende rollen in Nederlandstalige series. De acteur kun je zien schitteren in series als Nieuwe buren, SpangaS, Mocro Maffia en Commando’s. Echter is de carrière van Bilal behoorlijk op zijn kop komen te staan sinds het welbekende incident op Instagram. De acteur was met een jonge fan aan het praten en dit liep behoorlijk uit de hand.

Tijdens de livestream werd om de een of andere reden een weddenschap gemaakt waarin de jongeman zijn broek omlaag zou moeten trekken voor 17.000 euro. Allemaal grootspraak natuurlijk waar niets gemeend achter heeft gezeten. Echter nam de jongeman de weddenschap serieus en ging over tot actie. Het gevolg is een levenslange ban van Instagram voor Bilal en de acteur werd overal gecanceld. Bilal heeft later aangegeven tegen het randje van een depressie aangezeten te hebben. Echter is acteur niet zijn enige titel.

Bilal Wahib stopt met optreden vanwege bierdouche!

De acteur blijkt namelijk van meerdere markten thuis te zijn. Verschillende hits in de Top 40 staan op zijn naam en het is inmiddels een veel geboekte artiest. Vanwege de vele festivals en feesten deze zomer, na een lange periode vol coronastops, is Bilal weer op veel plekken te zien. Dit zijn veelal optredens op feesten waar meerdere artiesten komen optreden. Het publiek komt dus vaak niet speciaal voor Bilal opdraven maar gewoonweg voor het feest zelf en wellicht andere artiesten. Dat maakt dus ook dat er mensen in het publiek staan die geen fan van de zanger zijn. Afgelopen weekend zagen we al dat de zanger uit zijn slof schoot omdat er één jongen ‘boeee’ riep. Echter ging het dit keer een stapje verder. Het mag dat bloedheet zijn, een plakkerige bierdouche wanneer je op het podium staan is natuurlijk nooit fijn. Bilal stopt zijn optreden dan ook direct:

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending