Connect with us

BN'ers

Zien: Jada Borsato verbluft volgers met bikinifoto tijdens snikhete dag!

Jada Borsato, dochter van Marco, is behoorlijk actief op Instagram om daarmee aan haar carrière te werken. De 19-jarige brunette is een behoorlijk multitalent wat ze waarschijnlijk van haar vader heeft meegekregen. Natuurlijk is Jada het pad als zangeres ingegaan om te kijken watvoor deuren daar voor haar kunnen openen met de achternaam van haar vader.

Echter blijkt dat behoorlijk lastig te worden sinds Marco begin dit jaar vrij ernstige beschuldigingen op zijn naam heeft staan. Ook broer Luca heeft er naar eigen zeggen veel last van. In een recente post op Instagram zegt Luca bijvoorbeeld: “Waar ik mij er zeker bewust van ben dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, heb ik de afgelopen jaren ervaren wat de gevolgen zijn wanneer het roer omslaat. Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen.” Dit zal ongetwijfeld ook voor Jada gelden.

Jada Borsato zoekt verkoeling!

Echter houdt Jada het niet alleen bij haar muziekcarrière. De 19-jarige is ook een tijdje te zien geweest in het goed bekeken ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ waar ze de rol Abby Rose van der Vorst invulling mocht geven. Dit was helaas van korte duur maar er komen vast nog andere projecten aan. Daarbij is Jada ook nog een behoorlijke verschijning een weet ze op Insgagram een behoorlijk volgersbestand op te bouwen van 216.000 volgers. Een stuk meer dan haar broer en het zal niet lang duren voordat ze haar moeder inhaalt. Vaderlief staat nog steeds bovenaan met bijna 600.000 volgers. Al die volgers moeten natuurlijk tevreden gesteld worden met leuke post betreft zang en andere bezigheden van Jada. Een kiekje aan het zwembad wil natuurlijk ook wel helpen om de nodige mannelijke volgers aan te trekken. Swipe!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jada Borsato (@jadaborsato)

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending