Connect with us

BN'ers

Verwarde Ali B zet Disneyland op stelten en zoekt ruzie met medewerker

Ali B

Ali B geniet van een uitstapje met zijn gezin in Disneyland. Omstanders zagen hoe de rapper zich misdroeg tegen een medewerker van het park. “Hij zag er slecht uit en kwam verward over.”

Sinds het schandaal rond The Voice of Holland ligt Ali B zwaar onder vuur. Ondanks de beschuldigingen geniet hij gewoon verder van zijn luxeleventje. Eerst vertoefde hij in Dubai en nu maakt hij een gezinsuitstap naar Disneyland Parijs.

Ali B misdraagt zich

Juicechannel meldt op Instagram: “Ali B is zojuist door één van onze volgers gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en zag er volgens de volger erg slecht uit. Ook vond de volger hem wat verward overkomen.”

Een volger bevestigt dit: “Ik was afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag daar. Hij was toen met één van zijn kinderen.” De volger was getuige van hoe de rapper zich misdroeg tegenover een medewerker van het park. “Hij wilde in de middag eten in een restaurant maar werd niet toegelaten omdat hij niet had gereserveerd. Hij ging vervolgens in discussie met een medewerker.”

De medewerker maakte dan duidelijk dat hij elders moest gaan eten. “Ali is toen boos weggelopen en maakte de opmerking naar de medewerker dat ze niet zo moeilijk moeten doen. Hij zag er inderdaad slecht uit en kwam verward over.”