Connect with us

BN'ers

Ernstige zorgen om Fred van Leer: ‘Spoedopname’|

Tot Fred’s grote verdriet lekte vorige week een s*ksvideo van hem uit. Een paar dagen erna werd de stylist opgenomen in het ziekenhuis om onbekende reden. Het is niet onwaarschijnlijk dat zijn ziekenhuisopname in verband staat met het schandaal. Insiders melden zich en trekken aan de bel: zij vertellen dat het helemaal niet goed gaat met Fred.

Buurtgenoten werden zondagmiddag flink opgeschrikt toen ze Fred door de brandweer uit zijn woning getakeld zagen worden. De stylist werd met een laken over zich heen op een brancard ingeladen in een ambulance, en vertrok met gierende banden richting het ziekenhuis. Inmiddels is Fred weer thuis en laat zijn management weten dat het goed met hem gaat. ,,Hij is erg moe maar het gaat goed met hem.”

Crisismaatregel

Hoewel het weer beter lijkt te gaan met Fred, staat er een zorgwekkend verhaal in de Privé van deze week. Het weekblad meldt dat bronnen verklaren dat Fred na de uitgelekte seksvideo met spoed werd opgenomen met een Crisismaatregel.

,,Bronnen weten Privé te melden dat Fred afgelopen donderdag bij de Bouman kliniek werd opgenomen met een Crisismaatregel, een spoedprocedure waarin iemand in een crisissituatie verplichte zorg krijgt opgelegd zonder dat die persoon daar zelf om heeft gevraagd.” Deze maatregel is maximaal drie dagen geldig en wordt verstrekt door de Burgermeester.

Wat er de dagen na de vermeende opname gebeurd is, is onduidelijk. Wel is bevestigd dat Fred zondagmiddag, drie dagen na de uitgelekte video, opgenomen werd in het ziekenhuis.

‘Geknakte ziel’

Ook sprak Privé een insider, die onthult dat Fred’s omgeving zich ernstig zorgen maakt om de stylist. ,,Fred kampt zijn leven lang al met issues. Als kind is hij ontzettend gepest. Dat is hem altijd blijven achtervolgen. Hij is een geknakte ziel.”

De ingewijde klapt uit de school. ,,Hoe succesvol hij ook lijkt als je hem op televisie of in het theater ziet, hij lijkt zijn leven maar niet op de rails te krijgen. (…) Hij is nog altijd dat eenzame, ongelukkige jongetje uit Alblasserdam.”

Volgens de insider roept Fred dit soort situaties op zichzelf af.

,,Op de een of andere manier zoekt hij steeds de duistere kant op. Het incident met de s*kstape staat ook niet op zichzelf. Hij is ook al een keer in elkaar geslagen door verknipte personen en, net als Gordon, al eens slachtoffer geworden van een beroving in zijn eigen huis na een s*ksdate.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending