Connect with us

BN'ers

Ernstige zorgen om Fred van Leer: ‘Spoedopname’|

Tot Fred’s grote verdriet lekte vorige week een s*ksvideo van hem uit. Een paar dagen erna werd de stylist opgenomen in het ziekenhuis om onbekende reden. Het is niet onwaarschijnlijk dat zijn ziekenhuisopname in verband staat met het schandaal. Insiders melden zich en trekken aan de bel: zij vertellen dat het helemaal niet goed gaat met Fred.

Buurtgenoten werden zondagmiddag flink opgeschrikt toen ze Fred door de brandweer uit zijn woning getakeld zagen worden. De stylist werd met een laken over zich heen op een brancard ingeladen in een ambulance, en vertrok met gierende banden richting het ziekenhuis. Inmiddels is Fred weer thuis en laat zijn management weten dat het goed met hem gaat. ,,Hij is erg moe maar het gaat goed met hem.”

Crisismaatregel

Hoewel het weer beter lijkt te gaan met Fred, staat er een zorgwekkend verhaal in de Privé van deze week. Het weekblad meldt dat bronnen verklaren dat Fred na de uitgelekte seksvideo met spoed werd opgenomen met een Crisismaatregel.

,,Bronnen weten Privé te melden dat Fred afgelopen donderdag bij de Bouman kliniek werd opgenomen met een Crisismaatregel, een spoedprocedure waarin iemand in een crisissituatie verplichte zorg krijgt opgelegd zonder dat die persoon daar zelf om heeft gevraagd.” Deze maatregel is maximaal drie dagen geldig en wordt verstrekt door de Burgermeester.

Wat er de dagen na de vermeende opname gebeurd is, is onduidelijk. Wel is bevestigd dat Fred zondagmiddag, drie dagen na de uitgelekte video, opgenomen werd in het ziekenhuis.

‘Geknakte ziel’

Ook sprak Privé een insider, die onthult dat Fred’s omgeving zich ernstig zorgen maakt om de stylist. ,,Fred kampt zijn leven lang al met issues. Als kind is hij ontzettend gepest. Dat is hem altijd blijven achtervolgen. Hij is een geknakte ziel.”

De ingewijde klapt uit de school. ,,Hoe succesvol hij ook lijkt als je hem op televisie of in het theater ziet, hij lijkt zijn leven maar niet op de rails te krijgen. (…) Hij is nog altijd dat eenzame, ongelukkige jongetje uit Alblasserdam.”

Volgens de insider roept Fred dit soort situaties op zichzelf af.

,,Op de een of andere manier zoekt hij steeds de duistere kant op. Het incident met de s*kstape staat ook niet op zichzelf. Hij is ook al een keer in elkaar geslagen door verknipte personen en, net als Gordon, al eens slachtoffer geworden van een beroving in zijn eigen huis na een s*ksdate.”

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending