Connect with us

BN'ers

Bilal Wahib flipt op podium omdat één jongen ‘Boeee’ roept!

Bilal Wahib kun je misschien kennen van verschillende tv-programma’s waaraan de acteur een prominente rol in heeft gehad. De acteur heeft bijvoorbeeld in series als r Nieuwe buren, SpangaS, Mocro Maffia en Commando’s gespeeld waar hij een aardige bekendheid mee heeft vergaard. Echt landelijke bekendheid kwam pas opspelen toen de acteur in het nieuws kwam omdat er het een en ander was voorgevallen tijdens een live-video op Instagram. De acteur zat middenin een livestream met een minderjarige jongen. Bilal was een beetje aan het grappen met de jongen waarna hij de jongen zeventienduizend euro bood voor het tonen van zijn geslachtsdeel. Wie de livestream heeft gezien kan zien dat hier niets van gemeend is en dat dit puur voor de grap was. Echter besloot de jongen om direct in te gaan op de ‘weddenschap’ en deed dit voor het oog van kijkers van de goed bekeken livestream.

Bilal Wahib kan boe-geroep niet aan!

Bilal is vervolgens overal en nergens gecanceld. De zaak is inmiddels geseponeerd en het OM heeft de actie bestempeld als ‘volstrekt misplaatste actie’. Dat houdt niet in dat Bilal een behoorlijke smet op zijn naam heeft gekregen die voorlopig nog wel even zal blijven plakken. In een tijd waar veel bekende Nederlanders onder vuur liggen vanwege verschillende gedragingen en aangiftes heeft Bilal geluk.

Er zijn namelijk weer genoeg optredens op verschillende festivals en feesten voor de acteur. Juist, de acteur is van meerdere markten thuis, Bilal is ook rapper/zanger. Echter zijn er veel festivalbezoekers die vaak geen trek hebben in de acteur/zanger vanwege de smet op zijn naam. Afgelopen weekend was er welgeteld één jongen die ‘boee’ riep. Bilal bleek niet opgewassen tegen deze ‘inmense kritiek’ en lijkt de jongen naar huis te sturen en te roepen “JIJ GAAT NAAR HUIS!!!”. Meer hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending