Connect with us

BN'ers

Bom opnieuw gebarsten tussen André Hazes en Monique Westenberg vanwege foto!

André Hazes en Monique Westenberg zijn samen opnieuw op vakantie gegaan samen met hun zoontje mini-Dré. De drie zijn dit keer niet naar een ‘vorm’ opzoek gegaan zoals Monique dat vorige keer mooi zei. De drie zijn dit keer gewoon gezellig als gezin op vakantie. Het enige ongewone aan het drietal is natuurlijk dat mama en papa normaal gesproken niet samen zijn, behalve op vakantie. Naast de vakanties zou André namelijk behoorlijk wat andere dames zien en bij zijn eigen moeder slapen.

De vorige vakantie heeft Monique een fotograaf van de Privé getipt volgens verschillende bronnen. André zou Monique hierdoor wantrouwen, weet Yvonne Coldeweijer te melden. Coldeweijer stelt: “Na de liefdesvakantie in Amerika, heeft André weer afstand genomen van Monique, omdat hij haar wantrouwde i.v.m. de uitgelekte foto’s van Privé.” Toch lijkt André zijn Moon weer in vertrouwen hebben genomen aangezien het stel nu in Thailand vertoeft.

André Hazes en Monique Westenberg kunnen paparazzi verwachten!

Echter is het natuurlijk de vraag of er opnieuw een fotograaf de halve wereld over wil gaan reizen om een intiem kiekje van het gezin te maken. Het nieuwige is er nu natuurlijk vanaf aangezien het de tweede vakantie in korte tijd is. Ook zal Monique dit keer natuurlijk wel twee keer nadenken voor ze een fotograaf tips aangezien André daar zo boos om is geworden. Volgens Coldeweijer dan. Evert Santegoeds heeft al met een achtervolging gedreigd: “Misschien dat de beelden van die vakantie ook wel weer opduiken. Want we hebben ze uiteindelijk ook in Florida gevonden. Dus misschien gaat het in Thailand ook wel weer lukken.” Echter lijkt Monique de locatie van het gezin al te hebben verklapt. Verschillende juicekanalen hebben ook al locaties uitgeplozen aan de hand van foto’s. Het is nu dus weer wachten op paparazzi op locatie. Dat zal volgens insider voor verhitte woordenwisseling gaan zorgen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending