Connect with us

BN'ers

Bom opnieuw gebarsten tussen André Hazes en Monique Westenberg vanwege foto!

André Hazes en Monique Westenberg zijn samen opnieuw op vakantie gegaan samen met hun zoontje mini-Dré. De drie zijn dit keer niet naar een ‘vorm’ opzoek gegaan zoals Monique dat vorige keer mooi zei. De drie zijn dit keer gewoon gezellig als gezin op vakantie. Het enige ongewone aan het drietal is natuurlijk dat mama en papa normaal gesproken niet samen zijn, behalve op vakantie. Naast de vakanties zou André namelijk behoorlijk wat andere dames zien en bij zijn eigen moeder slapen.

De vorige vakantie heeft Monique een fotograaf van de Privé getipt volgens verschillende bronnen. André zou Monique hierdoor wantrouwen, weet Yvonne Coldeweijer te melden. Coldeweijer stelt: “Na de liefdesvakantie in Amerika, heeft André weer afstand genomen van Monique, omdat hij haar wantrouwde i.v.m. de uitgelekte foto’s van Privé.” Toch lijkt André zijn Moon weer in vertrouwen hebben genomen aangezien het stel nu in Thailand vertoeft.

André Hazes en Monique Westenberg kunnen paparazzi verwachten!

Echter is het natuurlijk de vraag of er opnieuw een fotograaf de halve wereld over wil gaan reizen om een intiem kiekje van het gezin te maken. Het nieuwige is er nu natuurlijk vanaf aangezien het de tweede vakantie in korte tijd is. Ook zal Monique dit keer natuurlijk wel twee keer nadenken voor ze een fotograaf tips aangezien André daar zo boos om is geworden. Volgens Coldeweijer dan. Evert Santegoeds heeft al met een achtervolging gedreigd: “Misschien dat de beelden van die vakantie ook wel weer opduiken. Want we hebben ze uiteindelijk ook in Florida gevonden. Dus misschien gaat het in Thailand ook wel weer lukken.” Echter lijkt Monique de locatie van het gezin al te hebben verklapt. Verschillende juicekanalen hebben ook al locaties uitgeplozen aan de hand van foto’s. Het is nu dus weer wachten op paparazzi op locatie. Dat zal volgens insider voor verhitte woordenwisseling gaan zorgen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending