Connect with us

BN'ers

Zien: Bridget Maasland viert spannende tattoo met foto zonder kleren op Instagram!

Bridget Maasland is al jaar en dag een van Nederlands bekendste gezichten in televisiewereld. De blondine begon haar carriere al in 1995 als Veejay bij de Nederlandse muziekzender The Music Factory. Bij TMF krijgt Bridget de kans haar presentatie techniek verder te ontwikkelen. Sinds haar debuut bij de zender is deze prachtige vrouw niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Carriere Bridget Maasland

Haar succes bij TMF kwam in 2000 tot een einde toen Bridget officieel vertrok naar BNN. Hier presenteerde ze een scala aan bekende programma’s, waaronder de nationale IQ-test en natuurlijk Try Before You Die. Dit deed ze onder andere met Yolanthe Cabau. In 2003 besluit de hyper ambitieuze Bridget haar eigen productiebedrijf ‘Haagse Bluf BV’ op te starten.

We kunnen een boek schrijven over de imposante carrière van de in 1974 geboren blondine. Ze heeft al vele succesvolle programma’s op haar naam staan, maar gooit het nu over een compleet andere boeg. De presentatrice is namelijk hard op weg om regisseur te worden. Sterker nog, ze heeft haar opleiding al bijna afgerond aan de Amsterdamse Filmschool.

Bridget Maasland Instagram

Deze week deelde de blondine nog een spannende badkamer-selfie waarop haar tatoeage te zien is. Ook vroegen veel fans zich af wat voor tatoeage het precies is. Een oplettende volger wist daar het antwoord op: ‘Het is een vogeltje op een takje. Een mees.’ Dat vogeltje verwijst uiteraard naar Bridgets zoon, Mees, die ze in 2008 met haar toenmalige vriend kreeg.

Het lijkt een trend te zijn geworden voor BN’ers om verhullende foto’s te delen op hun sociale media. Zo poseerde Chantal Janzen zonder topje op Instagram, en pronkte de 46-jarige Katja Schuurman al met haar voorgevels op haar sociale media.

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Trending