Connect with us

BN'ers

‘Marieke Elsinga niet zelf gestopt, maar ontslagen bij RTL Boulevard’

Marieke Elsinga is na vijf jaar abrupt gestopt bij RTL Boulevard. Dat maakte ze gisteravond aan het einde van de uitzending bekend. Ze vertrekt per direct bij de showrubriek.

Zonder vooraankondiging maakte ze aan het einde van de uitzending bekend dat ze er per direct ophoudt met haar werkzaamheden bij RTL Boulevard.

‘Ik ga dus mijn vleugels uitslaan’

“Dit was RTL Boulevard voor vanavond. Het was ook meteen mijn allerlaatste RTL Boulevard. Ik heb besloten om te stoppen. Ik vind het heel jammer, maar ik maak ook heel graag nog andere programma’s bij RTL en ik doe ook nog de ochtendshow bij Qmusic, dus andere programma’s maken komt er gewoon niet altijd van. “Ik ga dus mijn vleugels uitslaan en dan kan ik me ook weer op andere tv-programma’s focussen. Ik moet wel zeggen: het is echt met pijn in mijn hart dat ik wegga, want ik heb hier echt vijf jaar lang met zóveel plezier gestaan en ik heb fijne collega’s hier achter de desk, maar natuurlijk ook achter de schermen.”

Kraamvisite

Haar collega’s Rob Goossens en Luuk Ikink lieten merken dat ze Marieke ontzettend gaan missen bij het programma. “We gaan je echt missen. We hebben hier met zoveel plezier en vertrouwen altijd aan de desk gestaan. Met hele leuke en ook heel verschrikkelijke uitzendingen. We hebben zo’n mooie tijd gehad. We gaan je ontzettend missen, maar gunnen je het allerbeste met de rest van je carrière”, aldus Ikink.

Marieke grapt nog: “Kom lekker op kraamvisite als het op een gegeven moment zover is!”

Er keken 622.000 mensen naar Marieke’s afscheid.

Lees verder

BN'ers

Patricia Paay is kapot van verdriet

Golden oldie Patricia Paay heeft geen makkelijke tijd achter de rug. La Paay had veel problemen met haar heup en lag hiervoor zelfs in het ziekenhuis.

Er waren ernstige complicaties opgetreden, waardoor Patricia direct geopereerd moest worden. Ze dacht dat ze daarna weer snel naar huis mocht, maar dat bleek niet zo te zijn.

Daarna kreeg Patricia nog meer slecht nieuws, want er wacht haar opnieuw een operatie. Inmiddels is ze alweer eventjes thuis, maar met haar gezondheid gaat het nog steeds niet erg goed.

Moeder
Alsof dat allemaal nog niet zwaar genoeg is, moet Patricia zich ook zorgen maken om haar moeder. De moeder van Paay zit in de laatste fase van haar leven, want ze is tenslotte al 96 jaar oud. Recent kreeg haar moeder een longontsteking, wat tot grote zorgen leidde.

Toyboy
Gelukkig heeft ze dat overleefd, maar nu is er weer iets aan de hand. De website Utopianieuws meldt namelijk dat de relatie met toyboy Robbert op de klippen is gelopen.

Robbert is 39 jaar jonger dan ‘Patries’. In 2016 kregen de twee een relatie en er was niemand die zich niet verbaasde over het leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Jutta Leerdam in pikant jurkje met Eva Jinek gaat viral

Behalve dat ze een van de beste schaatssters van Nederland is, is Jutta Leerdam ook een van de mooiste vrouwen van ons land. Een beetje uitdagende foto op Instagram van Jutta gaat dan ook geheid viral, zeker wanneer deze samen met een andere ‘power woman’ is, zoals Eva Jinek.

Power woman
Jutta was dinsdagavond te gast in het programma van Eva Jinek met de briljant gevonden naam ‘Jinek’, om te praten over de eigen schaatsploeg die Jutta met haar vriend Koen Verweij aan het opzetten is, en na afloop gingen de dames even samen op de foto. Jutta schreef erbij: ‘Yesterday with power woman @Evajinek’.

“Moeder en dochter”
Zoals vrijwel altijd wanneer Jutta een foto post, ging ook deze flink viral, niet in de laatste plaats vanwege het nogal hoog uitgesneden witte jurkje dat ze voor de gelegenheid had aangetrokken. Een van haar volgers, ene spaanhenkie heeft een reactie huis waarover Eva misschien wat minder zal zijn: “Moeder en dochter?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Lees verder

BN'ers

Eva Jinek maakt haar collega Matthijs van Nieuwkerk helemaal kapot

Eva Jinek heeft geen begrip voor het gedrag van Matthijs van Nieuwkerk. De presentatrice heeft tegenover Qmusic keihard uitgehaald naar haar talkshow collega.

Jinek weet zelf maar al te goed welke druk er komt kijken bij het presenteren van een live-talkshow. Mattie Valk van Qmusic wilde weten of ze ‘compassie’ heeft als het gaat om Matthijs van Nieuwkerk. Dat heeft Eva niet. ”Je moet met jezelf in bed liggen ’s avonds. Het is een in en in triest, naar verhaal”, aldus Jinek.

Kijkcijfers

Zelf zit Eva iets anders in elkaar, zo benadrukt ze. ”Zodra je zoiets leest ga je toch naar jezelf kijken. Hoe heb ik het gedaan? Hoe zou ik het doen? Wat heb ik tegen mensen gezegd? Dat is een normale reflex, maar ik heb nog nooit tegen mensen geschreeuwd. Zo ga je ook niet met mensen om.”

Eva gelooft dat je mensen niet zo moet behandelen om goede resultaten neer te kunnen zetten.

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending