Connect with us

BN'ers

Rico Verhoeven slaat Jandino Asporaat in elkaar: ‘gekneusde rib’

Jandino Asporaat is erg trots dat de film ‘Bon Bini Holland 3’ na twee jaar eindelijk in de bioscoop te zien is. In de film speelt hij ook een scène met Rico Verhoeven, wat hem duur komt te staan. “Hij gaf me een gekneusde rib.”

In de film “Bon Bini Holland 3” vecht Jandino met Rico Verhoeven. Hoewel ze van tevoren overeenkwamen hoe Rico moest slaan, had het problemen tijdens het schieten.

Verrassingshit

Rico gaf zonder waarschuwing Jandino een klap. En hoewel hij zei dat hij nauwelijks zijn best deed, had Jandino het gevoel dat hij niet kon ademen. Jandino vertelde aan Party magazine: “Hij gaf me een gekneusde rib tijdens het filmen.

De klap trof hem zo hard dat hij drie weken leed. “Mensen dachten dat ik een grapje maakte, maar na dat gevecht kon ik drie weken lang niet goed op mijn rechterzij slapen!”

Gerucht

De afgelopen weken is Jandino vaker onderwerp van gesprek geweest. Hoewel er nooit eerder geruchten zijn geweest over zijn huwelijk met Shirley, zou Jandino recentelijk in de verleiding zijn gekomen. “Hij was ontrouw in zijn relatie en bronnen zeggen dat hij regelmatig contact had met een andere vrouw”, meldt Juicechannel op Instagram. “Hij heeft veel plezier met Robyn Yasmine, die gewoon te opgewonden is om dit aan de mensen om haar heen aan te kondigen.”

Het is onduidelijk of de geruchten waar zijn, maar voorlopig lijkt het weer goed te gaan tussen Jandino en Shirley. Bij de filmpremière werd hij vergezeld door zijn vrouw en de twee zagen er erg gelukkig uit.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending