Connect with us

BN'ers

Na Tino Martin ook Gerard Joling compleet bezopen op het podium!

Gerard Joling lijkt er net zo tegenaan te kunnen gaan als we Tino Martin ook met enige regelmaat zien doen. Verschillende mediakanalen hebben vorige week een video van Tino gedeeld waarop hij aan het optreden is op een bruiloft.

Het bleek gelukkig een bruiloft te zijn van een welvarend stel die half Nederland geboekt bleek te hebben. Wanneer je Tino als hoofd-act op je bruiloft hebt terwijl hij zó lam is, dan is het minder leuk. Vanwege de camera’s die aanwezig waren was het optreden een stukje minder intiem dan gedacht. Tino leek een biertje of 10 teveel in zijn mik te hebben gegooid en kon nauwelijks meer rechtop staan. Laat staan een mooie noot zingen. Echter zijn we van een rasartiest als Gerard natuurlijk wel meer gewend. De 62-jarige zanger heeft al bekendheid vergaard sinds 1996 en zou volgens velen dus wel beter moeten weten.

Gerard Joling verschijnt stomdronken op podium!

Jan Roos van Roddelpraat vertelt namelijk dat hij naar de Amsterdamse Zomer was gegaan. Dat festival waar zoveel ophef om was vanwege het lauwe uitverkochte bier en wijn. Jan in de nieuwste aflevering van Roddelpraat: “Ik zat er dus naar Gerard te kijken en ik geloof dat Gerard licht bezopen was. Want die kon zijn tekst niet helemaal onthouden en na een half uur was hij weg. Maar goed, dat kan gebeuren. Bas was er zelf niet eens. Hij kan er toch niks aan doen dat Gerda half lam aan komt schijten?” Mediacourant is in de comments gedoken van het feest en heeft bevestiging van het verhaal gevonden. Een andere bezoeker zou geschreven hebben dat Gerard maar 40 minuten is komen optreden waarna hij alweer vertrok. Beelden hieronder. Onderaan dit artikel de recente beelden van een kacheltje lamme Tino!

 

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending