Connect with us

BN'ers

Marco Borsato toch niet in Italië maar als kluizenaar in Alkmaar

Marco Borsato

Eerder deze week kwam naar buiten dat Marco Borsato op de motor door Italië aan het reizen is. Daar zou hij zijn gedachten willen verzetten. Nu blijkt dat de zanger gewoon thuis in Alkmaar zit.

Marco leeft al maandenlang als een kluizenaar in zijn flat in Alkmaar. Hij doet alleen nog de deur open voor zijn kinderen.

Het gaat met de dag slechter met Marco sinds het schandaal rond aanranding en seksueel grensoverschrijdend gedrag naar buiten kwam. Ook de breuk met Leontine en de financiële tegenslagen laten diepe littekens na. Daardoor durft de zanger zijn huis in Alkmaar niet meer buiten te komen.

Kluizenaar Borsato

Juicechannel Reality FBI meldt op Instagram: “Marco blijkt al dagen thuis te zijn. Sterker nog: hij komt zijn huis in Alkmaar niet uit. Bronnen verklaren dat zijn eigen kids af en toe langskomen en Leontine zo’n twee keer in de maand een bezoekje brengt.”

Hij doet zelfs zijn eigen boodschappen niet meer. “Voor de boodschappen laat hij een bezorger langskomen en zijn hobby: een klein bootje, ligt al maanden in het water pal voor zijn eigen huis. Zelfs met dit weer wordt er geen gebruik van gemaakt omdat hij niet gezien wil worden.”