Connect with us

BN'ers

Zien: ‘Frans Duijts in huwelijkscrisis’

Het had niet veel gescheeld of de quarantaine had het einde betekend van het huwelijk van Frans Duijts en zijn vrouw Marloes. De volkszanger onthult dat hij en zijn vrouw elkaars bloed wekenlang wel konden drinken…

,,Ik zit hier in een kooi, en jij bent vrij”, zong Frans in zijn grootste hit ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’. De woorden waren meer dan ooit toepasbaar op de thuissituatie van de zanger, vertelt hij. ,,Ik was hele dagen thuis en dat was wennen voor mijn vrouw en onze drie dochters. De ruzies waren heel pittig. En ik kon geen kant op. Ik was als een wild dier, gevangen in een kooi”, aldus de zanger die zijn verhaal doet aan Story.

Borden
De thuisquarantaine had geen goede invloed op het huwelijk van Frans en zijn vrouw. ,,Marloes en ik hebben het vorig jaar heel moeilijk gehad in onze relatie. De borden vlogen echt door de kamer.”

Nadat de familie op wintersport in Oostenrijk was geweest moesten zij twee weken verplicht in thuisquarantaine.

,,Tot die tijd was mijn huis alleen een plek waar ik at en sliep. Marloes hield alles draaiende en ik kwam aanvliegen en ging weer weg. Dat was een modus waar iedereen zich fijn bij voelde”, aldus Frans. Maar daar kwam gauw verandering in.

,,Maar toen ik elke dag thuis was, ging het goed fout. Marloes en ik kregen overal ruzie om. En onze kinderen vonden dat ik me te veel met het gebruik van hun telefoons en iPads bemoeide.”

Huishouden
Ook botste hij en zijn vrouw enorm op het gebied van het huishouden, vertelt Frans. De nieuwe rolverdeling ging er bij hem moeilijk in.

,,Ook had ik met Marloes veel onenigheid over huishoudelijke klussen”, vervolgt Frans. ,,Normaal gesproken doet zij alles. Maar nu ik ook veertien dagen thuiszat, vond ze dat ik best kon meehelpen. De vaatwasser in- en uitruimen bijvoorbeeld. Maar als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan de vaatwasser. Vooral die geur die eruit komt…”

Het scheelde volgens de zanger niet veel of het stel was er heel anders uitgekomen, onthult hij.

,,Ik denk dat als wij in een rijtjeshuis hadden gewoond, ons huwelijk dat niet had overleefd. Het was nu al kantje boord. Als we nog een keer in quarantaine moeten, dan ga ik uit voorzorg naar een hotel. Ik denk dat dat voor ons huwelijk veel beter is.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending