Connect with us

BN'ers

Barbie onthult: ‘Ik weet wie de biologische vader is’|

Het ‘babydrama’ van Samantha de Jong en haar ex Gerrit Meerts neemt een nieuwe draai. Samantha, die de afgelopen tijd ‘spoorloos verdwenen’ was tot grote zorgen van haar omgeving, doet nu voor het eerst háár kant van het verhaal…

Het kersverse babygeluk van Samantha en Gerrit spatte al gauw uiteen en resulteerde in een waar drama. Gerrit onthulde dat hij niet de biologische vader van de pasgeboren Djemino was. Ondanks die ontdekking koos het stel ervoor om samen door te gaan, maar dit liep al gauw compleet uit de hand. Samantha verdween spoorloos, de baby – die nu Angelo heet – werd door Jeugdzorg opgevangen, en Gerrit onthulde de vreselijkste details van hun relatie.

Mishandeling

Voor het eerst doet Samantha haar kant van het verhaal aan Story. Samantha heet naar eigen zeggen ‘genoeg van alle leugens’ die over haar verspreid worden.

,,Er klopt helemaal niets van. Sterker, hij is degene die liegt”, aldus de realityster.

Volgens Samantha heeft het verhaal een andere kant waar Gerrit niets over vertelt, namelijk dat hij haar regelmatig zou mishandelen. Een beschuldiging die Samantha al eerder deed, maar waarover ze nu meer details deelt.

,,Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde”, aldus Samantha.

Zij beweert dat het niet Gerrit was die haar verliet, maar dat zij degene was die een punt achter hun relatie zette. Zo zou zij afgelopen zomer al op het punt hebben gestaan om te vertrekken, maar durfde het op het laatste moment niet door te zetten.

Jeugdzorg

Ook vertelt Gerrit volgens Samantha over meer dingen niet de waarheid. Samantha beweert de kleine Angelo zelf naar Jeugdzorg te hebben gebracht. Dit staat haaks op het verhaal van Gerrit, die beweerde dat de baby afgepakt werd vanwege verwaarlozing.

,,Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt.”

Samantha is nog steeds blij met de keuze om haar kindje op deze manier te redden. ,,Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin.”

Zij kan haar zoontje nog regelmatig zien. ,,Het zijn mensen die bekenden van mij zijn. Het is dus niet zo dat Angelo bij een anoniem pleeggezin zit. Ik kan hem vaak zijn.”

Verslaving

Eerder beweerde Gerrit dat Samantha weer volledig in de grip is van haar alcohol- en drugsverslaving. Dit wordt echter stellig door haar ontkend.

,,Ik gebruik niet! Geen drugs en ik drink geen alcohol. Echt niet!” drukt Samantha op het hart. Er zou een goede reden achter haar onthouding zitten.

,,Om mijn kinderen wekelijks te zien is er de voorwaarde dat ik een urinetest moet doen waaruit blijkt of ik heb gebruikt. Alleen bij een goede uitslag mogen Angelina en Milano bij mij komen. Ik zet dat niet op het spel.”

De aannames dat Samantha teruggevallen zou zijn doen haar enorm veel pijn. ,,Het doet me wel heel veel verdriet dat men dat over mij blijft zeggen en dat ik vast wel weer zelfmoord zal plegen. (..) Het heeft mij heel erg gekwetst.”

Biologische vader

Dan rest nog de vraag: wie is de biologische vader van Angelo? Volgens Gerrit deed hij hard zijn best om er achter te komen van wie Samantha zwanger raakte. Hij zei dit te willen uitzoeken omdat het jongetje verdiend te weten waar hij vandaan komt.

Ook zei Gerrit dat het een flinke opgave was om de vader te vinden, aangezien Samantha ‘meerdere wisselende contacten’ gehad heeft in die tijd. Maar Samantha tast niet in het duister en weet precies wie de vader van haar kindje is.

,,Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook”, onthult zij. Ook vertelt zij dat de vader betrokken zal zijn in haar leven, en dat van het kindje. ,,Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn.”

Een traditioneel gezin zit er volgens Samantha niet in. ,,Maar ik heb geen relatie met deze man. We zijn niet verliefd op elkaar.”

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending