Connect with us

BN'ers

Barbie onthult: ‘Ik weet wie de biologische vader is’|

Het ‘babydrama’ van Samantha de Jong en haar ex Gerrit Meerts neemt een nieuwe draai. Samantha, die de afgelopen tijd ‘spoorloos verdwenen’ was tot grote zorgen van haar omgeving, doet nu voor het eerst háár kant van het verhaal…

Het kersverse babygeluk van Samantha en Gerrit spatte al gauw uiteen en resulteerde in een waar drama. Gerrit onthulde dat hij niet de biologische vader van de pasgeboren Djemino was. Ondanks die ontdekking koos het stel ervoor om samen door te gaan, maar dit liep al gauw compleet uit de hand. Samantha verdween spoorloos, de baby – die nu Angelo heet – werd door Jeugdzorg opgevangen, en Gerrit onthulde de vreselijkste details van hun relatie.

Mishandeling

Voor het eerst doet Samantha haar kant van het verhaal aan Story. Samantha heet naar eigen zeggen ‘genoeg van alle leugens’ die over haar verspreid worden.

,,Er klopt helemaal niets van. Sterker, hij is degene die liegt”, aldus de realityster.

Volgens Samantha heeft het verhaal een andere kant waar Gerrit niets over vertelt, namelijk dat hij haar regelmatig zou mishandelen. Een beschuldiging die Samantha al eerder deed, maar waarover ze nu meer details deelt.

,,Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde”, aldus Samantha.

Zij beweert dat het niet Gerrit was die haar verliet, maar dat zij degene was die een punt achter hun relatie zette. Zo zou zij afgelopen zomer al op het punt hebben gestaan om te vertrekken, maar durfde het op het laatste moment niet door te zetten.

Jeugdzorg

Ook vertelt Gerrit volgens Samantha over meer dingen niet de waarheid. Samantha beweert de kleine Angelo zelf naar Jeugdzorg te hebben gebracht. Dit staat haaks op het verhaal van Gerrit, die beweerde dat de baby afgepakt werd vanwege verwaarlozing.

,,Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt.”

Samantha is nog steeds blij met de keuze om haar kindje op deze manier te redden. ,,Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin.”

Zij kan haar zoontje nog regelmatig zien. ,,Het zijn mensen die bekenden van mij zijn. Het is dus niet zo dat Angelo bij een anoniem pleeggezin zit. Ik kan hem vaak zijn.”

Verslaving

Eerder beweerde Gerrit dat Samantha weer volledig in de grip is van haar alcohol- en drugsverslaving. Dit wordt echter stellig door haar ontkend.

,,Ik gebruik niet! Geen drugs en ik drink geen alcohol. Echt niet!” drukt Samantha op het hart. Er zou een goede reden achter haar onthouding zitten.

,,Om mijn kinderen wekelijks te zien is er de voorwaarde dat ik een urinetest moet doen waaruit blijkt of ik heb gebruikt. Alleen bij een goede uitslag mogen Angelina en Milano bij mij komen. Ik zet dat niet op het spel.”

De aannames dat Samantha teruggevallen zou zijn doen haar enorm veel pijn. ,,Het doet me wel heel veel verdriet dat men dat over mij blijft zeggen en dat ik vast wel weer zelfmoord zal plegen. (..) Het heeft mij heel erg gekwetst.”

Biologische vader

Dan rest nog de vraag: wie is de biologische vader van Angelo? Volgens Gerrit deed hij hard zijn best om er achter te komen van wie Samantha zwanger raakte. Hij zei dit te willen uitzoeken omdat het jongetje verdiend te weten waar hij vandaan komt.

Ook zei Gerrit dat het een flinke opgave was om de vader te vinden, aangezien Samantha ‘meerdere wisselende contacten’ gehad heeft in die tijd. Maar Samantha tast niet in het duister en weet precies wie de vader van haar kindje is.

,,Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook”, onthult zij. Ook vertelt zij dat de vader betrokken zal zijn in haar leven, en dat van het kindje. ,,Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn.”

Een traditioneel gezin zit er volgens Samantha niet in. ,,Maar ik heb geen relatie met deze man. We zijn niet verliefd op elkaar.”

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending