Connect with us

BN'ers

Zien: Luuk Ikink ontdekt hoe vaak Linda de Mol dus s*ks heeft

RTL Boulevard-icoon Luuk Ikink is echt van alle markten thuis. Hij spreekt zich uit tegen virus-vraagstellers, deinst er niet voor terug om twitterfittes te ontketenen én rekent uit hoe vaak Linda de Mol de liefde bedrijft. Doet ‘ie gewoon.

De nieuwe editie van LINDA magazine draait om s*ks. “De ervaring heeft mij geleerd dat echt elke lullige zin uit mijn editorials volkomen uit z’n verband wordt gerukt en een gênante kop kan veroorzaken op een of andere site of op tv“, schrijft Linda de Mol in haar voorwoord. En ‘tv’ was ‘een of andere site’ voor: Luuk Ikink dook gisterenavond in RTL Boulevard in het stukje van Linda en ontrafelde hoe vaak zij en partner Jeroen Rietbergen het doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Linda en s*ks
Omdat Linda bang is voor uit zijn verband rukkende-sites, besloot ze heel cryptisch haar s*ksleven uiteen te zetten aan de hand van een pot knikkers. Zo komt vast niemand erachter! Maar… dan ken je Luuk nog niet. Die pakte zijn rekenmachine erbij en ging Linda’s s*kssommetje oplossen.

Luuk: “Ze legt uit dat als ze het eerste jaar van hun relatie na elke keer s*ks een knikker in de pot had gedaan, dat er meer dan 300 knikkers in hadden gezeten, en alle andere jaren dat ze een relatie hebben – nu twaalf jaar – elke keer een knikker eruit hadden gehaald bij s*ks, dan zou die pot nu leeg zijn, plús nog weer 150 nieuwe knikkers.”

Luuk was op dreef. Uiteindelijk wist hij de knikkercode te kraken. “Wij gingen even een beetje rekenen: 450 knikkers gedeeld door 12 is ongeveer 3 keer per maand s*ks.” Mysterie opgelost. RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy: “nou, dat is een beetje het gemiddelde van Nederland, toch?”

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending