Connect with us

BN'ers

Waylon reageert op overspel: ‘Onvergeeflijk’

Waylon

Waylon maakte geen beste beurt nu bekend raakte dat hij zijn vriendin Bibi Breijman heeft bedrogen. De zanger geeft toe dat hij het compleet verkloot heeft bij zijn gezin. Hij schrijft emotioneel: “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk.”

Juicechannel kwam met het ontluisterende nieuws dat Waylon zijn vriendin heeft bedrogen tijdens haar zwangerschap. Aanvankelijk wilde de zanger niet reageren, maar die reactie komt er nu toch.

Waylon steekt van wal: “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft.” De zanger zegt dat hij demonen in zijn hoofd heeft. Daarvoor gaat hij hulp zoeken. “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

Alles afgepakt

Bibi is onlangs bevallen van hun zoontje Chester. Het zal echter moeilijk zijn om ten volle te genieten van de gezinsuitbreiding. “Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Het spijt me Biebs.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)