Connect with us

BN'ers

Zien: Maxime Meiland openhartig over ruzie! ‘papa heeft twee weken niet tegen me gepraat’

Maxime Meiland ging door een moeilijke periode toen ze ontdekte dat ze zwanger was van Claire. Nadat ze het de fam vertelde, waren zus Montana en vader Martien er namelijk erg op tegen. “Het was natuurlijk een hele shock.”

Dat vertelt Maxime in een interview met VIVA Mama. Ze deelde het zwangerschapnieuws op een feestje, toen de wijn er al lekker inzat. In eerste instantie reageerden de Meilandjes positief. “Een nieuw iemand in de familie leek hen best leuk.” De volgende ochtend, toen iedereen begon te ontnuchteren, sloeg de sfeer om.

Martien en Maxime

Hoe reageerde Erica op de zwangerschap? “Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik moet doen wat goed voor mij voelt.” Daar dachten Martien en Montana anders over. “Mijn vader en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Ik snap die reactie, het was natuurlijk een hele shock.”

‘Ik ging twijfelen’

Martien was zo ontdaan dat hij niet meer met zijn dochter praatte. “Papa heeft twee weken niet tegen me gepraat terwijl hij naast me woonde. Dat had zeker invloed. Ik ging twijfelen: misschien zie ik het te rooskleurig in. Aan de andere kant: ik woonde toen op mezelf en had een baan en een auto.” Toen Maxime hoorde dat ze na een eventuele abortus een weekend lang onder begeleiding moest staan omdat ze heel erg zou kunnen bloeden, ging ze de procedure stoppen. “Toen kwam het besef: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Waarom zou ik een kind weghalen? Dat voelde opeens zó slecht.”

Maxime en Leroy

Sinds vorig jaar zit Maxime op een roze wolk. Ze heeft een relatie met cameraman Leroy en hij kan het enorm goed vinden met haar dochtertje Claire. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook ‘papa’ steeds meer! Dus ja, ze klikken heel goed“,zei Maxime op Insta. De twee gaan zelfs zo lekker, dat ze op zoek zijn naar een huis om in samen te wonen. Wat goéééd!

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending