Connect with us

BN'ers

Zien: Maxime Meiland openhartig over ruzie! ‘papa heeft twee weken niet tegen me gepraat’

Maxime Meiland ging door een moeilijke periode toen ze ontdekte dat ze zwanger was van Claire. Nadat ze het de fam vertelde, waren zus Montana en vader Martien er namelijk erg op tegen. “Het was natuurlijk een hele shock.”

Dat vertelt Maxime in een interview met VIVA Mama. Ze deelde het zwangerschapnieuws op een feestje, toen de wijn er al lekker inzat. In eerste instantie reageerden de Meilandjes positief. “Een nieuw iemand in de familie leek hen best leuk.” De volgende ochtend, toen iedereen begon te ontnuchteren, sloeg de sfeer om.

Martien en Maxime

Hoe reageerde Erica op de zwangerschap? “Mijn moeder heeft altijd gezegd dat ik moet doen wat goed voor mij voelt.” Daar dachten Martien en Montana anders over. “Mijn vader en zus waren er erg op tegen. Ze vonden me te jong en dachten dat een baby mijn leven zou verpesten. Ik snap die reactie, het was natuurlijk een hele shock.”

‘Ik ging twijfelen’

Martien was zo ontdaan dat hij niet meer met zijn dochter praatte. “Papa heeft twee weken niet tegen me gepraat terwijl hij naast me woonde. Dat had zeker invloed. Ik ging twijfelen: misschien zie ik het te rooskleurig in. Aan de andere kant: ik woonde toen op mezelf en had een baan en een auto.” Toen Maxime hoorde dat ze na een eventuele abortus een weekend lang onder begeleiding moest staan omdat ze heel erg zou kunnen bloeden, ging ze de procedure stoppen. “Toen kwam het besef: wat ben ik eigenlijk aan het doen? Waarom zou ik een kind weghalen? Dat voelde opeens zó slecht.”

Maxime en Leroy

Sinds vorig jaar zit Maxime op een roze wolk. Ze heeft een relatie met cameraman Leroy en hij kan het enorm goed vinden met haar dochtertje Claire. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook ‘papa’ steeds meer! Dus ja, ze klikken heel goed“,zei Maxime op Insta. De twee gaan zelfs zo lekker, dat ze op zoek zijn naar een huis om in samen te wonen. Wat goéééd!

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending