Connect with us

BN'ers

Sterkte: Bibian Mentel! ‘Mijn man en zoon willen m’n as uitstrooien over de bergen’

Hoewel Bibian Mentel al ruim twintig jaar steeds weer te maken krijgt met kanker, geeft ze de moed niet op. De drievoudig paralympisch kampioene snowboarden lijkt onverwoestbaar, maar ze is er af en toe helemaal klaar mee.

Bibian heeft een heerlijke vakantie met haar gezin achter de rug en hoeft in oktober pas weer op controle, waardoor ze van de hele zomer kan genieten. ‘De kanker is niet weg, want ik heb uitzaaiingen in mijn longen die langzaam groeien, maar op dit moment zien ze niks op mijn ruggengraat’, vertelt een opgeluchte Bibian. ‘Iemand die nog nooit te maken heeft gehad met kanker zou zich rot schrikken, maar wij waren heel verheugd, want het was het meest positieve nieuws dat we hadden kunnen krijgen. Zo proberen we te kijken naar wat we wél hebben, in plaats van wat niet.’

Hoewel ze positief probeert te blijven, heeft ze ook momenten dat ze er doorheen zit. ‘Bij mij uit zich dat dan in een flinke huilbui. Gelukkig vind ik dan steun bij mijn man. Daarna is het: streep eronder én door, want het gaat toch niks veranderen’, aldus Bibian. Met de uitvaart is Bibian, op een aantal liedjes na, niet bezig. Daarover vertelt ze: ‘Ik vind dat dat meer iets is voor Edwin en Juul. Ik weet dat zij samen mijn as willen uitstrooien over de bergen. Eerst een mooie reis maken, heerlijk snowboarden en dan een mooi plekje zoeken waar ze me kunnen uitstrooien. Dat lijkt me heel mooi, maar dat is meer aan hen.’

Bron: Weekend Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending