Connect with us

BN'ers

Nicol laat Peter Gillis in de steek voor deze knappe BN’er

Peter Gillis

De geruchten over het overspel van Nicol blijven maar aanzwellen. Vorige week is ze nog gespot met een man op Eindhoven Airport. Wie is deze mysterieuze man voor wie ze Peter Gillis laat vallen als een baksteen?

In Massa is Kassa zien we nog een dolgelukkig stelletje, maar achter de schermen is de realiteit heel anders. Nicol zou vreemdgaan met een andere man en dat is een bekende.

Een bron onthult aan Reality FBI: “,Ik heb van een vriend vernomen, die Leroy kent, dat Nicol van Peter Gillis vreemd is gegaan met Leroy.” Het zou gaan om Leroy de Rouw, die nog deelnam aan Big Brother. Leroy is 31 jaar en afkomstig uit Den Bosch. De bron geeft mee dat Leroy zelf verklapte dat hij het meer dan gezellig heeft met Nicol.

“Vorige week nog samen gezien op Eindhoven Airport. Zij keek net zo chagrijnig als op tv en hij super vriendelijk en met iedereen op de foto”, weet een andere bron. Nicol van haar kant ontkent niet dat ze inderdaad op de luchthaven was met een andere man, maar wil daar verder niets over kwijt. Ze zegt dat de verhalen met een korrel zou moeten worden genomen.