Connect with us

BN'ers

Zien: Chantal Janzen haalt fel uit naar volgers met commentaar!

Naar aanleiding van de “oorlog” tussen Chantal Janzen en Wendy van Dijk schrijft de blondine nog even een ‘kort’ bericht op haar social media met een uitleg. “Hallo volgers ik ben geschrokken van de grote hoeveelheid berichten in mn inbox. Dit ging over de eerder beschreven kwestie in ons magazine, vol positiviteit, dank u. Maar teveel onbegrip naar de andere partij toe. Dat is niet ok naar anderen en dit verdiend iemand niet. Omdat ik me verantwoordelijk voel hiervoor Dit omdat ik denk dat dit wellicht door de te lange tekst op mn stories komt. Of omdat de tekst onduidelijk is, volgt bij deze n kortere versie. Ja, ik weet dat er heel veel mensen in ons land zijn met dezelfde naam. Bedankt voor t melden van iedereen die jullie kennen met die naam. En ja, ik weet uiteraard ook dat er in t blad “gewoon” een foto bij t artikel staat van de dame waar t om gaat. Maar beste mensen daar ging het gedoe dan ook niet over.”

Magazine van Chantal Janzen

“Er gaat voordat er een nieuw magazine in de winkel ligt, altijd een nieuwsbericht uit met de onderwerpen van deze maand. En alleen over dit nieuwsbericht ontstond verwarring. Want daar stond slechts de naam in en t onderwerp. Géén foto van de dame of een zin als ‘let op het gaat hier om een ONbekende persoon met dezelfde naam. Dát was waar de ophef over ging. Over het nieuwsbericht wat naar de media verstuurd is. Omdat daar geen foto bij stond. NIET om het artikel met foto in t magazine zelf. Daar is ook verder niemand boos over en is ook nooit commentaar op geweest vanuit derden.”

Chantal Janzen zet reacties uit

“Nou felle beestjes, ik hoop dat jullie nu wat bedaren in jullie eigen pittige commentaar en dat het duidelijker is nu. Rest me nog te zeggen dat berichten sturen mag. Maar dat ik niet gediend ben van scheldkanonnades tegenover anderen. Ik weet nu dat als ik jullie hulp wil inzetten dat jullie goeie beukers zijn, maar dat hoeft nu niet. Soms maak je n fout met bijbehorende last, en die moet je dan ook dragen. Mn reacties zet ik daarom ook uit want ik hoef hier geen meningen te horen die hebben jullie al veelvuldig laten weten zoals ik hierboven schrijf. En ook geen gelijk te krijgen want we hebben het als magazine gewoon even niet goed gedaan in dat nieuwsbericht. Nobody’s perfect, iedereen maakt fouten, en hiervan hebben we absoluut geleerd. Zo en nu ga ik verder met de ziekenboeg hier thuis. Het allerbelangrijkste. Peace out en liefs.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending