Connect with us

BN'ers

Ex van Patrick Kluivert liet zijn zaad invriezen na geslachtsdaad

Patrick Kluivert

Schrijfster Heleen van Royen neemt af en toe plaats aan de tafel van Vandaag Inside en weet zich vlekkeloos aan het niveau aan te passen. Woensdagavond onthulde ze dat een vriendin van haar het zaad van Patrick Kluivert na de geslachtsdaad liet invriezen in haar eigen vriezer.

De dame gebruikte een condoom, knoopte het dicht en bevroor het zo in haar vriezer. Het is niet duidelijk waarom de vrouw dat deed.

Wilfred Genee en Johan Derksen konden hun oren niet geloven. Heleen wilde de naam van haar vriendin niet onthullen, maar Patrick zal niet al te blij zijn met deze onthulling.

Van Royen had nog een belangrijk advies voor mannen. “,Een tip voor mannen die bang zijn dat er nazaten komen die ze niet willen hebben. Gooi het condoom zelf weg of neem het mee naar buiten.”

De schrijfster verduidelijkte wel dat dit verhaal al dateert van even geleden. “Het is niet recent. het is echt heel lang geleden. Ze voelde gewoon: dit heeft en waarde. Als je het zaad hebt van een kampioen.” De dame in kwestie was op dat moment niet getrouwd.