Connect with us

BN'ers

Zien: Koninklijke familie op de hak in de TV Kantine: Gaat dit te ver?

Koning Willem-Alexander, in een vrolijke bermuda gestoken, was klaar om met vakantie te gaan. In De TV-kanine van donderdagavond komt Ivo Niehe van de TV-show echter onverwacht op bezoek in het paleis Huis ten Bosch waar de koffers klaar stonden.

Tijdens de eerste aflevering van het seizoen van de TV-Kantine komt Frits Huffnagel, die de koning persifleert, de trap af en zegt: ,,Het is huf, huf hoe sommige mensen het bloed onder je nagel vandaan kunnen halen door het verspillen van water…”

Excuses

Daarna zagen de kijkers hoe Máxima en Willem-Alexander nogal onbeholpen op de bank hun excuses aanbieden voor de vakantiereis naar Griekenland. De grote verrassing was echter de opkomst van prinses Amalia, die door de komiek Najib Amhali werd gespeeld. ,,Ik trek volle zalen, balzalen”, riep Amalia.

Daar was wel meteen kritiek op. ,,Het is feitelijk een jong meisjes van 17 dat door een een drank- en drugsverslaafde vent wordt neergezet. Wat slaan de programmamakers hier enorm de plank mis en Amhali moet zich schamen dat hij zich hiervoor leent”, aldus een reactie op Twitter.

Prinses Beatrix (gespeeld door Loretta Schrijver) ging naar ‘kapper’ Özcan Akyol. Öz stelt voor om het haar te verven (,,Ik ben een paleismus”). Het resultaat was dat de voormalig koningin met een rood kapsel de zaak verliet.

Huisjesmelker

Carlo Boszhard en Irene Moors hadden voor de eerste aflevering bij RTL4 alles uit de kast getrokken in dit 12e seizoen van het programma. Prins Bernhard werd weggezet als huisjesmelker, koningin Máxima – subliem gespeeld door Elise Schaap – probeert Ivo Niehe de deur uit te werken en prinses Laurentien lijkt helemaal als twee druppels water op de originele prinses.

Wie de briljante Tim Hofman speelde is niet helemaal duidelijk. Op Twitter werd gespeculeerd dat het Ricardo Ras was, maar ook de naam van Maarten Heijmans werd genoemd.

Een paar andere bekende Nederlanders die aan de beurt kwamen in De TV-Kantine: Rob Goossens, Robert ten Brink, Diederik Gommers, Famke Louise, Patricia Paay, Fred van Leer, Irma Sluis, Marieke Elsinga en Luuk Ikink.

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending