Connect with us

BN'ers

Zien: Koninklijke familie op de hak in de TV Kantine: Gaat dit te ver?

Koning Willem-Alexander, in een vrolijke bermuda gestoken, was klaar om met vakantie te gaan. In De TV-kanine van donderdagavond komt Ivo Niehe van de TV-show echter onverwacht op bezoek in het paleis Huis ten Bosch waar de koffers klaar stonden.

Tijdens de eerste aflevering van het seizoen van de TV-Kantine komt Frits Huffnagel, die de koning persifleert, de trap af en zegt: ,,Het is huf, huf hoe sommige mensen het bloed onder je nagel vandaan kunnen halen door het verspillen van water…”

Excuses

Daarna zagen de kijkers hoe Máxima en Willem-Alexander nogal onbeholpen op de bank hun excuses aanbieden voor de vakantiereis naar Griekenland. De grote verrassing was echter de opkomst van prinses Amalia, die door de komiek Najib Amhali werd gespeeld. ,,Ik trek volle zalen, balzalen”, riep Amalia.

Daar was wel meteen kritiek op. ,,Het is feitelijk een jong meisjes van 17 dat door een een drank- en drugsverslaafde vent wordt neergezet. Wat slaan de programmamakers hier enorm de plank mis en Amhali moet zich schamen dat hij zich hiervoor leent”, aldus een reactie op Twitter.

Prinses Beatrix (gespeeld door Loretta Schrijver) ging naar ‘kapper’ Özcan Akyol. Öz stelt voor om het haar te verven (,,Ik ben een paleismus”). Het resultaat was dat de voormalig koningin met een rood kapsel de zaak verliet.

Huisjesmelker

Carlo Boszhard en Irene Moors hadden voor de eerste aflevering bij RTL4 alles uit de kast getrokken in dit 12e seizoen van het programma. Prins Bernhard werd weggezet als huisjesmelker, koningin Máxima – subliem gespeeld door Elise Schaap – probeert Ivo Niehe de deur uit te werken en prinses Laurentien lijkt helemaal als twee druppels water op de originele prinses.

Wie de briljante Tim Hofman speelde is niet helemaal duidelijk. Op Twitter werd gespeculeerd dat het Ricardo Ras was, maar ook de naam van Maarten Heijmans werd genoemd.

Een paar andere bekende Nederlanders die aan de beurt kwamen in De TV-Kantine: Rob Goossens, Robert ten Brink, Diederik Gommers, Famke Louise, Patricia Paay, Fred van Leer, Irma Sluis, Marieke Elsinga en Luuk Ikink.

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending