Connect with us

BN'ers

Veel sterkte: Rachel Hazes doet boekje open over André: ‘Hij heeft me geslagen’

Bij OP1 deed Rachel heftige onthullingen over wijlen André Hazes. Ze vertelde brutaal eerlijk: “Hij heeft me één keer geslagen. En toen was ik weg.”

André

Rachel zegt dat André af en toe woedeaanvallen had, waarbij hij het hele huis kort en klein sloeg. Dan was hij heel gewelddadig. Hij heeft Rachel zelfs een keertje geslagen. Rachel getuigde: “Dat was het moment dat ik voor de veiligheid van mij en mijn kinderen moest kiezen.”

Rachel Hazes doet boekje open

Maar daarna verzoenden ze weer. De weduwe van de populaire zanger kijkt vooral tevreden terug op haar huwelijk. Ze vertelde: “Dit wordt nu uitgelicht, maar uiteindelijk hebben André en ik onbedaarlijk gelachen. Op een manier die je met geen een man kan.”

De brunette vertelde over haar nieuwe boek met de titel ‘Als je alles weet’. Het boek moet op 30 juni 2021 in de winkels liggen. Dat is de dag dat haar echtgenoot 70 jaar oud zou zijn geworden.

Bestseller

Haar eerste boek met de titel ‘Typisch André’ was een heuse bestseller. Het tweede boek handelt meer over het leven van Rachel na de dood van de volkszanger. Rachel wil nog niet teveel prijsgeven over het nieuwe boek.

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending