Connect with us

BN'ers

Sterkte: Martien Meiland bijna dood!

Martien Meiland was bijna overleden in de Koningsdag-uitzending van Chateau Meiland . Het leverde de realityshow een kijkcijferrecord op: met bijna 1,6 miljoen kijkers (25 procent) was het de best bekeken uitzending ooit op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Chateau Meiland verbetert het eigen record van vorige week, toen het chateau bijna afbrandde: er ontstond een brand in de schoorsteen. Toen keken er bijna 1,5 miljoen mensen (23 procent).

Ellende bracht Chateau Meiland gisteren dus opnieuw tot grote hoogte: Martien Meiland wilde een kapotte lamp repareren en haalde het stroom eraf. “En toch vind ik het eng. Gewoon, omdat ik al zo vaak iets meegemaakt heb waardoor ik dacht dat de stroom eraf was, maar dat achteraf niet zo bleek te zijn, omdat ik weer een schok kreeg.”

Vervolgens klonk er een belletje in het chateau, waarop Erica kwam aangesneld. “De stroom is nu weer aan, hè?”

Martien: “Ach, doe niet zo vervelend.”

Erica: “Ja, want dat belletje gaat en dat gaat alleen als het stroom aan is.”

Martien: “Nou, dat bedoel ik. Iemand heeft het omhoog gedaan.”

Erica: “Wie dan? Er is hier niemand.”

Daarop liep Erica naar dochter Maxime. “Hey. Papa was bijna dood.”

Maxime: “Hèèèè?”

Erica: “Hij deed de stroom uit in het kleine keukentje, de lamp is uit, dus hij begint, maar wij zitten hier en ineens gaat dat ding. Dus ik ging erheen, bleek die knop weer omhoog te zijn. Voor hetzelfde geld had hij zijn schroevendraaier erin gestoken.”

Martien: “Dan had ik dood geweest, Maxime. Erg, hè?”

Uiteindelijk bleek één of andere arbeider de stoppen weer omhoog te hebben gedaan. Erica: “Nou, Mart, je hebt een beschermengeltje op je schouder.”

Martien: “Ja, dan zou je gewoon hier voor dood liggen, omdat iemand gewoon de knop om gaat doen. Dan moet je dat toch vrágen?”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending