Connect with us

BN'ers

Sterkte: Martien Meiland bijna dood!

Martien Meiland was bijna overleden in de Koningsdag-uitzending van Chateau Meiland . Het leverde de realityshow een kijkcijferrecord op: met bijna 1,6 miljoen kijkers (25 procent) was het de best bekeken uitzending ooit op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Chateau Meiland verbetert het eigen record van vorige week, toen het chateau bijna afbrandde: er ontstond een brand in de schoorsteen. Toen keken er bijna 1,5 miljoen mensen (23 procent).

Ellende bracht Chateau Meiland gisteren dus opnieuw tot grote hoogte: Martien Meiland wilde een kapotte lamp repareren en haalde het stroom eraf. “En toch vind ik het eng. Gewoon, omdat ik al zo vaak iets meegemaakt heb waardoor ik dacht dat de stroom eraf was, maar dat achteraf niet zo bleek te zijn, omdat ik weer een schok kreeg.”

Vervolgens klonk er een belletje in het chateau, waarop Erica kwam aangesneld. “De stroom is nu weer aan, hè?”

Martien: “Ach, doe niet zo vervelend.”

Erica: “Ja, want dat belletje gaat en dat gaat alleen als het stroom aan is.”

Martien: “Nou, dat bedoel ik. Iemand heeft het omhoog gedaan.”

Erica: “Wie dan? Er is hier niemand.”

Daarop liep Erica naar dochter Maxime. “Hey. Papa was bijna dood.”

Maxime: “Hèèèè?”

Erica: “Hij deed de stroom uit in het kleine keukentje, de lamp is uit, dus hij begint, maar wij zitten hier en ineens gaat dat ding. Dus ik ging erheen, bleek die knop weer omhoog te zijn. Voor hetzelfde geld had hij zijn schroevendraaier erin gestoken.”

Martien: “Dan had ik dood geweest, Maxime. Erg, hè?”

Uiteindelijk bleek één of andere arbeider de stoppen weer omhoog te hebben gedaan. Erica: “Nou, Mart, je hebt een beschermengeltje op je schouder.”

Martien: “Ja, dan zou je gewoon hier voor dood liggen, omdat iemand gewoon de knop om gaat doen. Dan moet je dat toch vrágen?”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending