Connect with us

BN'ers

Zien: Angela Groothuizen blijft fan van rapper Akwasi: ‘Zijn pijn zit heel diep’

Angela Groothuizen blijft fan van Akwasi, ook nu bekend is geworden dat hij een journalist van NPO Radio 1 heeft geïntimideerd. Die jongen heeft het gewoon heel zwaar, meent de RTL-diva.

Na zijn tweede misstap wordt Akwasi ineens ook door een groot deel van Hilversum uitgekotst, maar er is ook nog een harde kern die hem steunt. Eén van hen is Angela Groothuizen, die ambassadeur is van Akwasi’s omroep Zwart. Ze vindt het onhandig dat hij de NPO Radio 1-journalist heeft geïntimideerd, maar wijst erop dat hij al sorry gezegd heeft.

Angela steunt Akwasi

Angela benadrukt dat ze intimidatie in principe geen goede zaak vindt. “Het was een onbegrijpelijke actie van een gewaardeerde collega”, zegt ze in het AD. Maar: “Hij heeft zijn excuses gemaakt en trekt zich even terug.” Daarmee is voor Angela ook de kous af, meldt de krant.

Dat Akwasi steeds zo agressief is, begrijpt Angela wel. “Hij heeft veel voor zijn kiezen gehad. Ik zie steeds dat de pijn waar dit allemaal uit voortkomt overheerst en tot verkeerde acties leidt. Ik denk dat het diep zit, en dat het ook zijn motortje is. Het is een fijne vent die even rust moet nemen.”

Rabiaat rechts

Meer moeite heeft Angela met de kritische uitspraken van Gerard Joling over immigratie. Ze vindt dat hij zijn rechtse meningen voor zich moet houden. “Hij is zo rabiaat rechts, die jongen. Ik ken Geer nu al 45 jaar. Dan denk ik: Je mag het gerust vinden, maar moet je dat ook allemaal zo hard roepen?”, zei ze onlangs.

Gerard vond dat niet leuk van Angela, reageerde hij in november. “Dat vond ik een beetje een rare uitspraak van haar. Ik bedoel, als je vier weken met iemand in een programma hebt gezeten en je gaat dan dat soort dingen zeggen, is dat toch gek. lk vond het niet gepast.”

Kritiek op Angela

Angela Groothuizen krijgt via haar socials behoorlijk wat kritiek te verwerken over haar steun voor Akwasi. “Wat een onzin allemaal. Over pijn bij Akwasi. Is gewoon een notoire publiciteitsgeile crimineel die vervolgd had moeten worden. Sorry maar het polariseren begint bij mensen als Akwasi, Sylvana Simons en een omroep als Zwart”, zegt Frans tegen Angela.

Ook Miriam is teleurgesteld in Angela. “Hoe kunt u een omroep blijven steunen met zo’n onbeschoft iemand die collega’s van de omroep zo onbeschoft bejegend en zo’n toon aanslaat en laptops mee neemt? Ik heb er geen woorden voor…”, zegt ze.

En Dennis: “Weer een BN’er die interessant wil doen. Tanja Jess met een IQ van een Iglo-visstick en Angela groothuizen zit op de schopstoel bij RTL; ja, dan ga je gekke dingen doen, zoals je aansluiten bij een omroep Zwart.”

Akwasi en Angela
Akwasi en Angela drie kwartier in gesprek met elkaar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Omroep ZWART (@omroepzwart)

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending