Connect with us

BN'ers

Zien: Angela Groothuizen blijft fan van rapper Akwasi: ‘Zijn pijn zit heel diep’

Angela Groothuizen blijft fan van Akwasi, ook nu bekend is geworden dat hij een journalist van NPO Radio 1 heeft geïntimideerd. Die jongen heeft het gewoon heel zwaar, meent de RTL-diva.

Na zijn tweede misstap wordt Akwasi ineens ook door een groot deel van Hilversum uitgekotst, maar er is ook nog een harde kern die hem steunt. Eén van hen is Angela Groothuizen, die ambassadeur is van Akwasi’s omroep Zwart. Ze vindt het onhandig dat hij de NPO Radio 1-journalist heeft geïntimideerd, maar wijst erop dat hij al sorry gezegd heeft.

Angela steunt Akwasi

Angela benadrukt dat ze intimidatie in principe geen goede zaak vindt. “Het was een onbegrijpelijke actie van een gewaardeerde collega”, zegt ze in het AD. Maar: “Hij heeft zijn excuses gemaakt en trekt zich even terug.” Daarmee is voor Angela ook de kous af, meldt de krant.

Dat Akwasi steeds zo agressief is, begrijpt Angela wel. “Hij heeft veel voor zijn kiezen gehad. Ik zie steeds dat de pijn waar dit allemaal uit voortkomt overheerst en tot verkeerde acties leidt. Ik denk dat het diep zit, en dat het ook zijn motortje is. Het is een fijne vent die even rust moet nemen.”

Rabiaat rechts

Meer moeite heeft Angela met de kritische uitspraken van Gerard Joling over immigratie. Ze vindt dat hij zijn rechtse meningen voor zich moet houden. “Hij is zo rabiaat rechts, die jongen. Ik ken Geer nu al 45 jaar. Dan denk ik: Je mag het gerust vinden, maar moet je dat ook allemaal zo hard roepen?”, zei ze onlangs.

Gerard vond dat niet leuk van Angela, reageerde hij in november. “Dat vond ik een beetje een rare uitspraak van haar. Ik bedoel, als je vier weken met iemand in een programma hebt gezeten en je gaat dan dat soort dingen zeggen, is dat toch gek. lk vond het niet gepast.”

Kritiek op Angela

Angela Groothuizen krijgt via haar socials behoorlijk wat kritiek te verwerken over haar steun voor Akwasi. “Wat een onzin allemaal. Over pijn bij Akwasi. Is gewoon een notoire publiciteitsgeile crimineel die vervolgd had moeten worden. Sorry maar het polariseren begint bij mensen als Akwasi, Sylvana Simons en een omroep als Zwart”, zegt Frans tegen Angela.

Ook Miriam is teleurgesteld in Angela. “Hoe kunt u een omroep blijven steunen met zo’n onbeschoft iemand die collega’s van de omroep zo onbeschoft bejegend en zo’n toon aanslaat en laptops mee neemt? Ik heb er geen woorden voor…”, zegt ze.

En Dennis: “Weer een BN’er die interessant wil doen. Tanja Jess met een IQ van een Iglo-visstick en Angela groothuizen zit op de schopstoel bij RTL; ja, dan ga je gekke dingen doen, zoals je aansluiten bij een omroep Zwart.”

Akwasi en Angela
Akwasi en Angela drie kwartier in gesprek met elkaar:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Omroep ZWART (@omroepzwart)

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending