Connect with us

BN'ers

Uitgelekte beelden hier te zien: Ali B zwaar agressief tegen Waylon achter schermen The Voice

Als de camera’s uitstaan is Ali B niet bepaald de ‘knuffelmarokkaan’ die we op televisie zien. Op uitgelekte beelden wordt duidelijk dat hij zich tussen Voice-opnames door zwaar agressief gedraagt.

Albert Verlinde meldde gisterenavond in Shownieuws dat er een vechtpartij zou hebben plaatsgevonden tussen Ali B en Waylon achter de schermen van The Voice of Holland. Alle betrokken partijen ontkenden in alle toonaarden, totdat er vanavond via Instagram een filmpje uitlekte van een buitengewoon agressieve Ali B. De vechtpartij wordt nog steeds ontkend, maar de ruzie wordt nu toegegeven.

Uitgelekt filmpje

Het authentieke filmpje, met daarop backstage beelden van The Voice, is online geplaatst door instagrammer Fawrynotsawry en is vanavond ook uitgezonden in RTL Boulevard. We zien hoe Ali B, ondanks corona, ongelooflijk dicht op Waylon komt te staan en hem vrij ordinair begint uit te schelden. Zo noemt hij hem onder meer ‘tyfusflikker’.

Luuk Ikink: “RTL ontkent alles, alle partijen ontkenden tot nu toe ook alles, maar zojuist is er dus een filmpje opgedoken van een zeer verhitte discussie terwijl de heren nog op de stoel zitten. Dat is op zich ook al heel opmerkelijk natuurlijk, want dit zijn geen beelden die op tv komen.”

‘Vies klein mannetje’

Ali schreeuwt in het filmpje tegen Waylon: “Je gaat niets doen gap. Fuck jou en jouw focking mening. Dit is mijn focking mening, klaar, klaar. Ik lok niets uit en ik sta hier voor je en je bent een vies klein mannetje. Ja, een vies klein mannetje met een grote bek en een grote ego. Ik zet jou op je plek, focking mafkees dat je bent, gladde tyfusflikker.”

Verder zegt Ali ook nog: “Wat denk je nou? Omdat iedereen om je heen naar je pijpen danst, dat ik dat ook ga doen? Ik geef je mijn grenzen aan en dit zijn mijn grenzen. Fuck you. Ik ga zitten wanneer ik focking wil zitten. Dit is mijn wereld, kom hier niet in.”

Ali reageert

Ali B gaf vanavond een telefonische reactie in RTL Boulevard. “Ja, ik wil eigenlijk helemaal niet op de inhoud van de discussie ingaan. Je bent het ergens niet over eens, krijgt een discussie en zijn allebei een beetje emotionele gasten. Wat Albert Verlinde beweerde dat het fysiek was… Het is verbaal gebleven.”

“Waylon en ik zijn gewoon emotionele broers. We zijn net getrouwd af en toe, wat dat betreft. Je moet je voorstellen dat het hierna is afgelopen en we met elkaar knuffelen. Ik vind het vooral triest dat de beelden tussen de opnames door lekken, want dan ga ik nu nog meer op mijn hoede zijn.”

‘Jammer voor fans’

Presentatrice Vivienne van den Assem vindt het jammer om te ontdekken dat het er achter de schermen zo grimmig aan toe gaat. “Voor de fans van het programma, zoals ikzelf is het natuurlijk niet zo leuk om te zien dat dit eigenlijk achter de schermen gebeurt.”

Ali: “Nou, volgens mij kun je redelijk inschatten dat met types als Waylon, Anouk en ik dat je daar emotionele mensen hebt. Volgens mij is dit niets nieuws, dat kan gewoon gebeuren.”

 

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending