Connect with us

BN'ers

Mark Rutte: ‘Als je nu in het buitenland op vakantie gaat, ben je een aso’ |

Ben je van plan om naar het buitenland te gaan? Dan ben je volgens Mark “ontzettend asociaal bezig”. Hij liet dat in de persconferentie weten. Het is echter niet zo dat hij het gaat verbieden om te vliegen.

“Te veel mensen pakken te vaak het vliegtuig. Blijf tot en met maart in Nederland.” Liet Rutte duidelijk weten. Het is de bedoeling dat mensen alleen naar het buitenland gaan als er bijvoorbeeld een familielid erg ziek is of als je op reis moet wat ‘belangrijk is voor de economie,’ werd er gezegd.

Het is niet mogelijk om mensen te gaan verbieden om te vliegen. Hij wil het wel erg graag liet hij weten maar het kan niet.

“Dat heeft vergaande gevolgen. Je hebt namelijk ook nodig dat het vliegen gebruikt wordt om goederen te transporteren, soms in combinatie. Je hebt het nodig omdat mensen soms ook te maken hebben met zeer ernstige privésituaties waardoor ze ook willen kunnen reizen”, aldus Rutte.

De overheid liet ook weten dat het binnenkort mogelijk gaat zijn om mensen snel te testen als ze via de luchthavens Nederland binnenkomen.

Vandaag was er weer een persconferentie waarin verteld werd dat er geen versoepeling mogelijk was. Ook is de huidige lockdown verlengd met 3 weken, tot 9 februari. De hoeveelheid coronabesmettingen nemen helaas nog te snel (en veel) toe waardoor het niet mogelijk is om regels te versoepelen.

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending