Connect with us

BN'ers

Barbie geeft advies aan Meilandjes: ‘Stop ermee’

Hoewel Martien Meiland, zijn vrouw Erica en hun dochters Maxime en Montana jaren geleden al verschenen in Ik Vertrek, werden ze plotsklaps nationaal bekend door hun eigen realitysoap. Een flinke verandering, die hen soms zwaar valt. Samantha de Jong, ervaringsexpert op het gebied van plotselinge beroemdheid, geeft het gezin advies.

Nooit rust

De Meilandjes klagen regelmatig over dat hun beroemdheid ook negatieve kanten heeft. Ze worden overal herkend en kunnen dus niet even rustig boodschappen doen. Daar worden ze moe van, lieten ze al eerder weten. Samantha de Jong, die bekend werd als Barbie in het populaire programma Oh Oh Cherso, geeft de Meilandjes in weekblad Story een tip.

,,Ook ik ben op de snelweg gefotografeerd en dat soort dingen. Er stonden ’s nachts zelfs dronken mensen bij me aan de deur, toeristen uit Groningen of Brabant kwamen speciaal naar Scheveningen voor mij”, zegt Samantha in het weekblad.

Zij weet dus als geen ander hoe het is om geen rust te krijgen. ,,Ik ben inééns erg bekend geworden. Daar heb ik nog steeds last van. Het vervelendste was dat ik niet zomaar over straat kon lopen en mijn leven daardoor werd bepaald. Ik werd geleefd.”

De blondine kreeg daar nauwelijks hulp bij en moest dus zelf uitvinden welke mensen goede bedoelingen hadden en wie van haar wilden profiteren.

‘Leg je erbij neer’

Inmiddels is ze al een tijd uit de media verdwenen en verschijnt ze niet meer in realityprogramma’s. Toch wordt de blondine nog regelmatig herkend, maar inmiddels heeft ze een manier om daarmee om te gaan: ,,Ik let er ook minder op, dat helpt. Ik heb me erbij neergelegd dat ik overal waar ik ga of sta, herkend word en op de foto moet.”

Dat zelfde wil ze ook adviseren an de familie Meiland. ,,Ik weet nu van tevoren al wat me te wachten staat als ik de deur uitga. Geloof me: dat geeft rust.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending