Connect with us

BN'ers

Barbie geeft advies aan Meilandjes: ‘Stop ermee’

Hoewel Martien Meiland, zijn vrouw Erica en hun dochters Maxime en Montana jaren geleden al verschenen in Ik Vertrek, werden ze plotsklaps nationaal bekend door hun eigen realitysoap. Een flinke verandering, die hen soms zwaar valt. Samantha de Jong, ervaringsexpert op het gebied van plotselinge beroemdheid, geeft het gezin advies.

Nooit rust

De Meilandjes klagen regelmatig over dat hun beroemdheid ook negatieve kanten heeft. Ze worden overal herkend en kunnen dus niet even rustig boodschappen doen. Daar worden ze moe van, lieten ze al eerder weten. Samantha de Jong, die bekend werd als Barbie in het populaire programma Oh Oh Cherso, geeft de Meilandjes in weekblad Story een tip.

,,Ook ik ben op de snelweg gefotografeerd en dat soort dingen. Er stonden ’s nachts zelfs dronken mensen bij me aan de deur, toeristen uit Groningen of Brabant kwamen speciaal naar Scheveningen voor mij”, zegt Samantha in het weekblad.

Zij weet dus als geen ander hoe het is om geen rust te krijgen. ,,Ik ben inééns erg bekend geworden. Daar heb ik nog steeds last van. Het vervelendste was dat ik niet zomaar over straat kon lopen en mijn leven daardoor werd bepaald. Ik werd geleefd.”

De blondine kreeg daar nauwelijks hulp bij en moest dus zelf uitvinden welke mensen goede bedoelingen hadden en wie van haar wilden profiteren.

‘Leg je erbij neer’

Inmiddels is ze al een tijd uit de media verdwenen en verschijnt ze niet meer in realityprogramma’s. Toch wordt de blondine nog regelmatig herkend, maar inmiddels heeft ze een manier om daarmee om te gaan: ,,Ik let er ook minder op, dat helpt. Ik heb me erbij neergelegd dat ik overal waar ik ga of sta, herkend word en op de foto moet.”

Dat zelfde wil ze ook adviseren an de familie Meiland. ,,Ik weet nu van tevoren al wat me te wachten staat als ik de deur uitga. Geloof me: dat geeft rust.”

Lees verder

BN'ers

Enorm drama voor de familie Brandsteder

Het gaat niet goed met Rick Brandsteder. De 38-jarige zoon van Ron is zwaar verslaafd en is daarom met spoed opgenomen in een kliniek in de hoop dat hij afkickt.

Management bevestigt

Het management van Rick heeft het nieuws over de opname bevestigd aan Shownieuws. Of Rick zwaar verslaafd is aan alcohol, drugs of een combinatie willen zijn woordvoerders niet zeggen.

Het management geeft aan met rust gelaten te willen worden. Ze willen verder ook niet meer informatie geven. Feit is wel dat Rick door juicekanalen al een aantal keer dronken werd gespot.

Expeditie Robinson

Rick Brandsteder is momenteel samen met Nicolette Kluiver te zien als presentatoren in het huidige seizoen van Expeditie Robinson. De twee presentatoren hebben het samen héél gezellig, zó gezellig dat Nicolette en Rick elkaar zoenden.

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

Andre Hazes breekt definitief met zijn moeder Rachel

Yvonne Coldeweijer liet een paar dagen geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was geschreven door Andre Hazes en gericht aan Sarah van Soelen. Hij maakte het uit met deze brief die 7 kantjes telt. Wie deze brief gelekt heeft aan Yvonne is niet helemaal duidelijk, maar het kunnen eigenlijk maar twee mensen zijn Rachel Hazes of Sarah van Soelen zelf. In de brief krijg vooral Monique een aantal flinke uithalen van Andre.

Nu beweert Yvonne dat ze zeker weet dat Rachel Hazes haar die brief heeft gestuurd, omdat ze wil voorkomen dat Andre en Monique weer bij elkaar komen. Andre is volgens Yvonne zo boos geworden op zijn moeder dat de bom is ontploft.

Andre zou volgens Yvonne hebben gebroken met ze moeder en heftige ruzie hebben gehad. Maar wellicht brengt Andre dit ook iets goeds namelijk eindelijk deze toxic vrouw uit zijn leven.

Dit is dan het tweede kind wat geen contact wil met Rachel. Ook Roxeanne Hazes had al gebroken met haar moeder.

Lees verder

BN'ers

Groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Lees verder
Advertisement

Trending