Connect with us

BN'ers

Sterkte: Hélène Hendriks met spoed opgenomen in het ziekenhuis: ’Heel veel pijn’

Een kleine maand geleden hield Hélène Hendriks fans van Veroncia Inside in grote spanning toen bleek dat ze met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. De geruchtenmolen draaide op volle toeren toen Johan Derksen liet weten niets over de situatie van de presentatrice te mogen vertellen. Maar inmiddels is Hélène hersteld en doet ze haar verhaal.

De veertigjarige presentatrice zou op 21 december namens tv-programma Veronica Inside een prijs uitreiken aan een amateurclub, maar de kijkers werden verrast toen ze niet Hélène, maar Johan Derksen in beeld zagen verschijnen.
„Hélène is ziek en dus sta ik hier nu als een soort clown op het voetbalveld in Grolloo”, vertelde De Snor, die eraan toevoegde dat hij ’in verband met de privacywetgeving’ niets mocht loslaten over de toestand van de oud-hockeyster.

Veel pijn

Een dag later werd bekend dat Hélène een aantal dagen in het ziekenhuis heeft gelegen nadat ze was geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. Kort voor de operatie blikte ze met VI-verslaggever Joey Dekker terug op het afgelopen jaar, maar dat ging toen al niet van harte, zo vertelt de presentatrice nu in een video op de website van het voetbalpraatprogramma.

„Ik had toen al best veel pijn, maar dacht van: jij komt helemaal uit Hilversum, dat is ook zielig. Ik kan je ook niet wegsturen met helemaal niets. Maar daarna ging het inderdaad mis: blindedarm. Ik was er niet echt van geschrokken. Ik had vooral best veel pijn. Vervolgens ga je naar het ziekenhuis, naar de eerste hulp, en dan word je vrij snel geopereerd. En dan is het klaar, hè? Dan is die blindedarm eruit, hahaha.”

Flinke jaap

Nadat er op sociale media volop werd gespeculeerd over de reden van Hélènes ziekenhuisopname, besloot de Brabantse zelf tekst en uitleg te geven. „Ik heb vrij snel laten weten dat alles is goed gegaan. Normaal ben ik daar niet van, dat ik vertel wat ik heb, maar ik dacht: ik geef even aan dat het máár een blindedarmontsteking is. Want anders gaan mensen van alles denken.”

Inmiddels is de sportpresentatrice weer pijnvrij. „Eigenlijk is het heel simpel: wanneer die blindedarm eruit is, ben je weer vrij snel aan het herstellen. Vroeger was het echt een flinke jaap in je buik, een groot litteken, maar tegenwoordig heb je drie littekentjes – waarvan één in je navel. Dus als het goed is, zie je dat straks niet meer. Je herstelt er vrij snel van.”

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending