Connect with us

BN'ers

Nieuw: ‘Laf en hypocriet dat BLVD zwijgt over sneer Eva Jinek’

Het is laf, hypocriet en onprofessioneel dat RTL Boulevard de keiharde sneer van Eva Jinek aan het adres van de showrubriek doodzwijgt. Dat zegt communicatie-psycholoog Coen Lievaart op Twitter.

Eva Jinek heeft voor het eerst in haar televisiecarrière keihard uitgehaald naar enkele van haar tv-collega’s. In bijzonder felle bewoordingen heeft ze niet alleen RTL Boulevard op zijn plek gezet, maar ook twee prominenten uit dat programma: Rob Goossens en Bridget Maasland. Een flinke showbizzrel dus, maar Boulevard verzwijgt het angstvallig.

Onprofessioneel

Het is een houding die we al jaren kennen van RTL Boulevard: zodra eigen presentatoren of eigen deskundigen onder vuur liggen, horen we daar helemaal niets van, terwijl relletjes rondom andere sterren gretig worden besproken. Rob Goossens hield het slechts bij een korte reactie op Twitter: “Ze kan de boom in.”

Communicatie-psycholoog Coen Lievaart, de man van Jan de Hoop, vindt het laf. “Als Jinek fel naar andere collega’s had uitgehaald, stonden Rob Goossens en Bridget Maasland als eersten vooraan om hier enthousiast bij RTL Boulevard melding van te maken. Nu het hen zelf treft en ze andere kant op kijken vind ik laf, hypocriet en onprofessioneel.”

Jan de Hoop

Toen de flinke sneer van Eva Jinek maandag de media haalde, stemde Jan de Hoop ook al met interesse af op RTL Boulevard om te kijken hoe ze dit zouden aanvliegen. “Benieuwd of dit nieuwtje in Boulevard zit vanavond”, twitterde hij. Nou, dat nieuwtje zat er dus niet in.

Rob Goossens reageert cynisch op de kritiek van Jans man Coen Lievaart. “Dit vond ik ook een superscherpe take. Wat jij, Guido den Aantrekker?”, aldus de tv-journalist, die bijval zoekt van Story-hoofdredacteur Guido, maar dat overigens niet krijgt.

Onder vuur

De houding van Rob wekt ook bij anderen kritiek op. “Echt. Eerst een enorme roddel in de wereld helpen en dan zeggen dat ze de boom in kan. Kijk uit welke glazen je nu in aan het gooien bent”, merkt iemand op.

Rob: “Ga anders eens even iemand anders vervelen als je duidelijk niet weet waar je het over hebt.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending