Connect with us

BN'ers

Zien: Monique Westenberg wil nog niet trouwen met André Hazes!

Dré Hazes en zijn Monique sloten het jaar 2020 af met een grandioze verloving. Al snel deelde het stel hun gezamenlijke wens voor hun huwelijk: maar kan deze wens wel uitkomen, of valt hun droom in duigen?

Het aftellen naar de droombruiloft van Dré en Mo is begonnen. Het liefdespaar deelde al snel een wensenlijst voor de bruiloft. De tortelduifjes onthulden weg te zwijmelen bij het maken van hun trouwplannen.

,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”, vertelde Hazes bij de 538 Ochtendshow. Het stel zal toen der tijd op één lijn. ,,We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

Uitstel
Beginnen de onenigheden dan nu toch boven water te komen? Eerder onthulde Hazes één belangrijke grote wens: hij wilde zo snel mogelijk trouwen met zijn grote liefde. ,,Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Maar nu blijkt dat zijn verloofde daar anders over denkt, vertelt de ontwerper van haar bruidsjurk. Ontwerper Alberto onthult dat Monique het huwelijk op de lange baan schuift. ,,Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij wel duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden.”

Dit vertelt de insider aan Weekend. Een Hazes huwelijk in 2021 zit er dus zeker niet in volgens hem. ,,Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.”

Buitenland
Een andere beer op de weg is het coronavirus, waardoor het vrijwel onmogelijk is om iets te plannen. De Hazesjes willen bovendien graag in het buitenland trouwen, onthulde Dré eerder.

,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj”, fantaseerde de aanstaande bruidegom. Hoe ver weg dat wordt valt nog over te speculeren, maar in Europa zal het waarschijnlijk niet gebeuren. ,, Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan”, onthulde Dré.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending