Connect with us

BN'ers

Zien: Monique Westenberg wil nog niet trouwen met André Hazes!

Dré Hazes en zijn Monique sloten het jaar 2020 af met een grandioze verloving. Al snel deelde het stel hun gezamenlijke wens voor hun huwelijk: maar kan deze wens wel uitkomen, of valt hun droom in duigen?

Het aftellen naar de droombruiloft van Dré en Mo is begonnen. Het liefdespaar deelde al snel een wensenlijst voor de bruiloft. De tortelduifjes onthulden weg te zwijmelen bij het maken van hun trouwplannen.

,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”, vertelde Hazes bij de 538 Ochtendshow. Het stel zal toen der tijd op één lijn. ,,We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad.”

Uitstel
Beginnen de onenigheden dan nu toch boven water te komen? Eerder onthulde Hazes één belangrijke grote wens: hij wilde zo snel mogelijk trouwen met zijn grote liefde. ,,Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Maar nu blijkt dat zijn verloofde daar anders over denkt, vertelt de ontwerper van haar bruidsjurk. Ontwerper Alberto onthult dat Monique het huwelijk op de lange baan schuift. ,,Uit het gesprek dat ik met haar had, werd mij wel duidelijk dat de trouwerij sowieso niet in 2021 zal plaatsvinden.”

Dit vertelt de insider aan Weekend. Een Hazes huwelijk in 2021 zit er dus zeker niet in volgens hem. ,,Bovendien wil Monique zich eerst nog rustig oriënteren.”

Buitenland
Een andere beer op de weg is het coronavirus, waardoor het vrijwel onmogelijk is om iets te plannen. De Hazesjes willen bovendien graag in het buitenland trouwen, onthulde Dré eerder.

,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj”, fantaseerde de aanstaande bruidegom. Hoe ver weg dat wordt valt nog over te speculeren, maar in Europa zal het waarschijnlijk niet gebeuren. ,, Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan”, onthulde Dré.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending