Connect with us

BN'ers

Zien: Wilfred Genee! ‘André Hazes jr. is een grote leugenaar’

Wat begon bij een gezellige spelavond resulteerde al gauw in een rel. Dré Hazes die John de Mol wel of niet afbeeldde als nazi, de meningen verschillen. Volgens Wilfred Genee liegt de zanger glashard. ,,Hoe kom je erbij?”

Wat voor Dré en Monique een onschuldig grapje was, bleek voor anderen een grove belediging te zijn. Tijdens een spelavond filmde Monique een tafereel waarbij Dré en zij Hints speelde, en deelde dit vervolgens op haar Instagram.

Te zien op film was hoe Dré tot twee keer toe de nazigroet doet. Bij het bijzondere fragment schreef Monique: ,,Hij probeert John de Mol uit te beelden”, en vervolgde met ,,LOL”.

Kaartje

Het resulteerde in een flinke rel, want de suggestie zou – niet onterecht – geweest zijn dat Dré John de Mol als nazi zou neerzetten. Het management van Dré schoot te hulp en legde een verklaring aan RTL Boulevard af.

Bekijk ook:👇

Drama: André Hazes en Monique Westenberg toch uit elkaar

,,John de Mol en Hitler zouden samen op een kaartje hebben gestaan en die werden vervolgens door elkaar gehaald bij het uitbeelden. Ze willen benadrukken dat John de Mol André niet als Hitler heeft uitgebeeld en dat ook nooit zou doen”.

Tekst gaat verder onder de video

Leugens

Glashard gelogen, als het aan Wilfred Genee ligt. Volgens hem is het overduidelijk dat Dré dit uit z’n duim zuigt om zijn hachje te redden. In zijn radioshow zet Genee zijn vraagtekens bij de geloofwaardigheid van Hazes.

Volgens Genee is het niet te vermijden dat Dré liegt. Het management verklaarde dat het spel gespeeld werd met officiële spelkaartjes, terwijl het voor Genee duidelijk is dat dat niet zo was. ,,Hij had geen kaartje in zijn hand. Ik heb de beelden even bekeken en hij had gewoon een handgeschreven papiertje.”

Op de papiertjes stonden namen met de hand geschreven. ,,Daar staat John de Mol op. Er riep iemand: ‘Hitler’ en toen zei iemand: ‘Die staat er helemaal niet bij.’ Ze hebben blijkbaar van tevoren allemaal briefjes ingevuld, die hebben ze in een pot gedaan en daar moet iedereen steeds een briefje uitpakken en hij had dus waarschijnlijk toch echt John de Mol”, aldus detective Genee.

Genee kan er de humor niet van inzien. ,,Hoe kom je er überhaupt bij om dat uit te gaan beelden op die manier en daarna ook nog eens online te gaan zetten?”

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder
Advertisement

Trending