Connect with us

BN'ers

Zien: Wilfred Genee! ‘André Hazes jr. is een grote leugenaar’

Wat begon bij een gezellige spelavond resulteerde al gauw in een rel. Dré Hazes die John de Mol wel of niet afbeeldde als nazi, de meningen verschillen. Volgens Wilfred Genee liegt de zanger glashard. ,,Hoe kom je erbij?”

Wat voor Dré en Monique een onschuldig grapje was, bleek voor anderen een grove belediging te zijn. Tijdens een spelavond filmde Monique een tafereel waarbij Dré en zij Hints speelde, en deelde dit vervolgens op haar Instagram.

Te zien op film was hoe Dré tot twee keer toe de nazigroet doet. Bij het bijzondere fragment schreef Monique: ,,Hij probeert John de Mol uit te beelden”, en vervolgde met ,,LOL”.

Kaartje

Het resulteerde in een flinke rel, want de suggestie zou – niet onterecht – geweest zijn dat Dré John de Mol als nazi zou neerzetten. Het management van Dré schoot te hulp en legde een verklaring aan RTL Boulevard af.

Bekijk ook:👇

Drama: André Hazes en Monique Westenberg toch uit elkaar

,,John de Mol en Hitler zouden samen op een kaartje hebben gestaan en die werden vervolgens door elkaar gehaald bij het uitbeelden. Ze willen benadrukken dat John de Mol André niet als Hitler heeft uitgebeeld en dat ook nooit zou doen”.

Tekst gaat verder onder de video

Leugens

Glashard gelogen, als het aan Wilfred Genee ligt. Volgens hem is het overduidelijk dat Dré dit uit z’n duim zuigt om zijn hachje te redden. In zijn radioshow zet Genee zijn vraagtekens bij de geloofwaardigheid van Hazes.

Volgens Genee is het niet te vermijden dat Dré liegt. Het management verklaarde dat het spel gespeeld werd met officiële spelkaartjes, terwijl het voor Genee duidelijk is dat dat niet zo was. ,,Hij had geen kaartje in zijn hand. Ik heb de beelden even bekeken en hij had gewoon een handgeschreven papiertje.”

Op de papiertjes stonden namen met de hand geschreven. ,,Daar staat John de Mol op. Er riep iemand: ‘Hitler’ en toen zei iemand: ‘Die staat er helemaal niet bij.’ Ze hebben blijkbaar van tevoren allemaal briefjes ingevuld, die hebben ze in een pot gedaan en daar moet iedereen steeds een briefje uitpakken en hij had dus waarschijnlijk toch echt John de Mol”, aldus detective Genee.

Genee kan er de humor niet van inzien. ,,Hoe kom je er überhaupt bij om dat uit te gaan beelden op die manier en daarna ook nog eens online te gaan zetten?”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending