Connect with us

BN'ers

Laatste nieuws: ‘Gaby Blaaser is hoofdoorzaak van breuk Rico Verhoeven en Jacky Duchenne! |

Afgelopen jaar gaat niet alleen de boeken in als het jaar van corona en lockdowns, maar óók als het jaar waarin de nodige BN’er-relaties sneuvelden. In dat rijtje hoort helaas ook Rico Verhoeven (31) thuis, die begin 2020 bekendmaakte dat hij en zijn geliefde Jacky Duchenne (35) na een relatie van maar liefst dertien jaar uit elkaar gingen. In eerste instantie ging het gerucht dat Yolanthe Cabau (35) hiervan de schuldige was geweest, maar nu blijkt tóch een andere bekende Nederlander er iets mee te maken gehad te hebben. Volgens een bron is Gaby Blaaser (34) de oorzaak geweest van de breuk.

Affaire Rico en Gaby?

Een volgens Weekend ‘zeer betrouwbare bron’ heeft in het entertainmentblad de vuile was buiten gehangen over het liefdesleven van Rico. De kickbokser zou ‘maanden, misschien wel een jaar een affaire hebben gehad met Gaby’. ‘Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de twee op te bloeien”, aldus de insider. ‘In oktober zat de relatie van Rico en Jacky in zwaar weer en Gaby was daar de hoofd­oorzaak van. Rond diezelfde tijd is de relatie van Gaby met haar toenmalige vriend Quinten ook even overgegaan, dat was niet voor niks.’

Glashard ontkennen

Ongeveer een jaar voordat Rico en Jacky hun breuk aankondigden, liet Gaby weten dat haar relatie met Quinten van den Berg – beter bekend als dj Quintino – voorbij was. ‘Gaby en Rico zouden samen verdergaan. Hij was er over uit dat-ie niet meer verder wilde met Jacky’, verklapt deee bron. ‘In eerste instantie ontkende Rico glashard dat er wat speelde met Gaby, maar uiteindelijk heeft hij bekend.’

Lees ook: 👇

Mark Rutte: ‘De huidige lockdown wordt zeer en zeker verlengd’|

Nog meer roddels

Dat Rico en Gaby aan elkaar worden gelinkt, komt niet uit de lucht vallen. Na de aankondiging van zijn breuk met Jacky draaide de geruchtenmolen op volle toeren wat betreft het liefdesleven van de kickbokser. Zo zou hij gespot zijn met ene Felicia, ging de roddel eerder al dat hij en Gaby iets hadden én werd Yolanthe aangewezen als schuldige van de breuk.

Opmerkelijke reactie

Rond de periode van de breuk tussen deelde Cabau een post waarop bloemen te zien waren die op de herdenkingsplek van haar overleden vader stonden. Jacky insinueerde toen dat de rozen (van 800 (!) euro) afkomstig waren van Verhoeven en voor Valentijnsdag verstuurd waren. Ze noemde dit later een ‘impulsief foutje’. De reactie werd na enige tijd verwijderd, wat het hele verhaal nog verdachter maakte. Na een korte reactie van Rico (‘Ik stuur regelmatig attenties, zoals een bloemetje, merchandise of een gesigneerd boek, en deze comment was niet op z’n plaats’) schreef Jacky in een post op haar eigen Instagramaccount een rectificatie – duidelijk op vriendelijk verzoek van haar ex. ‘Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.’

Relatie van dertien jaar

Jacky en Rico, die samen drie kinderen hebben, maakten in februari 2020 bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. ‘De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie’, schreef hij destijds op Instagram. ‘Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij’, vindt het stel. ‘We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.’

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending