Connect with us

BN'ers

Laatste nieuws: ‘Gaby Blaaser is hoofdoorzaak van breuk Rico Verhoeven en Jacky Duchenne! |

Afgelopen jaar gaat niet alleen de boeken in als het jaar van corona en lockdowns, maar óók als het jaar waarin de nodige BN’er-relaties sneuvelden. In dat rijtje hoort helaas ook Rico Verhoeven (31) thuis, die begin 2020 bekendmaakte dat hij en zijn geliefde Jacky Duchenne (35) na een relatie van maar liefst dertien jaar uit elkaar gingen. In eerste instantie ging het gerucht dat Yolanthe Cabau (35) hiervan de schuldige was geweest, maar nu blijkt tóch een andere bekende Nederlander er iets mee te maken gehad te hebben. Volgens een bron is Gaby Blaaser (34) de oorzaak geweest van de breuk.

Affaire Rico en Gaby?

Een volgens Weekend ‘zeer betrouwbare bron’ heeft in het entertainmentblad de vuile was buiten gehangen over het liefdesleven van Rico. De kickbokser zou ‘maanden, misschien wel een jaar een affaire hebben gehad met Gaby’. ‘Rond het voorjaar van 2018 begon er iets tussen de twee op te bloeien”, aldus de insider. ‘In oktober zat de relatie van Rico en Jacky in zwaar weer en Gaby was daar de hoofd­oorzaak van. Rond diezelfde tijd is de relatie van Gaby met haar toenmalige vriend Quinten ook even overgegaan, dat was niet voor niks.’

Glashard ontkennen

Ongeveer een jaar voordat Rico en Jacky hun breuk aankondigden, liet Gaby weten dat haar relatie met Quinten van den Berg – beter bekend als dj Quintino – voorbij was. ‘Gaby en Rico zouden samen verdergaan. Hij was er over uit dat-ie niet meer verder wilde met Jacky’, verklapt deee bron. ‘In eerste instantie ontkende Rico glashard dat er wat speelde met Gaby, maar uiteindelijk heeft hij bekend.’

Lees ook: 👇

Mark Rutte: ‘De huidige lockdown wordt zeer en zeker verlengd’|

Nog meer roddels

Dat Rico en Gaby aan elkaar worden gelinkt, komt niet uit de lucht vallen. Na de aankondiging van zijn breuk met Jacky draaide de geruchtenmolen op volle toeren wat betreft het liefdesleven van de kickbokser. Zo zou hij gespot zijn met ene Felicia, ging de roddel eerder al dat hij en Gaby iets hadden én werd Yolanthe aangewezen als schuldige van de breuk.

Opmerkelijke reactie

Rond de periode van de breuk tussen deelde Cabau een post waarop bloemen te zien waren die op de herdenkingsplek van haar overleden vader stonden. Jacky insinueerde toen dat de rozen (van 800 (!) euro) afkomstig waren van Verhoeven en voor Valentijnsdag verstuurd waren. Ze noemde dit later een ‘impulsief foutje’. De reactie werd na enige tijd verwijderd, wat het hele verhaal nog verdachter maakte. Na een korte reactie van Rico (‘Ik stuur regelmatig attenties, zoals een bloemetje, merchandise of een gesigneerd boek, en deze comment was niet op z’n plaats’) schreef Jacky in een post op haar eigen Instagramaccount een rectificatie – duidelijk op vriendelijk verzoek van haar ex. ‘Emoties vliegen alle kanten op. Pijn, verdriet, angst en hoop. Ik reageerde niet goed op de verzonden Valentijnsbloemen.’

Relatie van dertien jaar

Jacky en Rico, die samen drie kinderen hebben, maakten in februari 2020 bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. ‘De reden daarvoor is dat we jammer genoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie’, schreef hij destijds op Instagram. ‘Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij’, vindt het stel. ‘We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen.’

Lees verder

BN'ers

Monique Westenberg waarschuwt: ‘Nu is het genoeg’

Monique Westenberg heeft in het weekend hart uitgehaald naar haar haters. Ze plaatste namelijk een foto van haar hond en haar zoontje kleine Dre die veertjes van vogeltjes aan het verzamelen was in een weiland. Tot zover is er niks vreemd aan de hand, maar Monique had het gevoel dat als ze de foto zou plaatsen er kritiek zou komen op de enorme gouden ketting die kleine Dre om zijn nek had hangen.

Dus plaatse Monique een kleine disclaimer bij de foto om te voorkomen dat haar haters weer helemaal los gaan in de reactie’s. De disclaimer was:

‘Voor de Insta maffia. Nee dit is geen echte gouden ketting om de nek van mijn zoon. Het is een broekketting van zijn papa.’

Hieronder de foto waar het om ging.

Lees verder

BN'ers

Opnieuw vreselijk nieuws voor Peter Gillis

Gisteren lieten wij weten dat als Talpa besluit te stoppen met de succesvolle serie Massa is Kassa van Peter Gillis na de leugens die Peter verteld heeft over de mishandeling van zijn vriendin Nicol, RTL er wel oren naar heeft om Peter in te lijven bij hun. Dus het lijkt erop dat Peter niet snel van de buis zal verdwijnen.

Maar Peter heeft naast de rechtszaak die hem boven het hoofd hangt voor het mishandelen van Nicol nog een groot probleem laat Quote weten. De villa die Peter in het Belgische plaatsje Pelt kocht voor bijna 5 miljoen euro blijkt namelijk op een Belgische veilingsite te staan voor een bedrag van maar 1.875.000 euro.

Is er beslag gelegd op de villa of wil Peter er zo snel mogelijk vanaf en neemt hij het miljoenenverlies maar voor lief? Wat er ook is gebeurd Peter gaat hier in ieder geval flink verlies op lijden. Overigens kan Peter dit verlies wel makkelijk dragen. Zijn vermogen werd in 2020 door de Quote nog geschat op zo een 40 miljoen euro.

Lees verder

BN'ers

Yolanthe Cabau over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Yolanthe Cabau (37) zou graag een kindje willen adopteren, zo vertelt ze aan Beau Monde. Maar dat blijkt helemaal niet zo simpel als dat ‘Yo’ gedacht had.

De actrice en ex van Wesley Sneijder koestert al geruime tijd de droom om nog een keer moeder te worden. “Ooit leek het er bijna van te gaan komen, maar toen liep alles in één keer anders”, zo vertelt de op Ibiza geboren schone openhartig aan het blad.

Adoptie
Omdat ze een kinderwens heeft, heeft ze nagedacht om wellicht een kindje te adopteren. “Maar dat is niet echt makkelijk, zeker niet als single moeder.”

Yolanthe over kinderwens: ”Adopteren moeilijk als single moeder”

Privé zou ik heel graag nog een keer moeder willen worden. Het is altijd mijn droom geweest om een groot gezin te hebben. Ik heb gelukkig nog de tijd… De toekomst zal uitwijzen hoe, wat en wanneer.”

Lees verder
Advertisement

Trending