Connect with us

BN'ers

Zien: Dit zijn de leukste kiekjes van de Oranjes op wintersportvakantie!

Ieder jaar vertrekt de koninklijke familie naar het Oostenrijkste plaatsje Lech, waar de Oranjes van hun wintersport genieten. Omdat er dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen skivakantie in zit wegens het coronavirus, blikken we terug op het verleden. Dit zijn de leukste foto’s van de Oranjes op wintersport door de jaren heen.

De wintersporttraditie van de Nederlandse royals gaat al ver terug. Al sinds de jaren vijftig zijn de Oranjes vaste gasten in het Oostenrijkse dorp, waar zij ieder jaar verblijven in het hotel Gasthof Post. De traditie is gestart door prins Bernhard, die tijdens zijn wintersportvakantie in St. Anton de eigenaar van het hotel, Erich Moosbrugger, ontmoette. Al vier generaties lang verblijft de koninklijke familie nu in het hotel van de Moosbruggers.

Jaarlijkse fotosessie van de Oranjes op wintersport
Als we aan de Oranjes op wintersport denken, zien we al gauw beelden van de jaarlijkse fotoshoot op de piste voor ons. Elk jaar wordt er een fotosessie in Lech georganiseerd met de koninklijke familie, waar zowel Nederlandse als internationale pers op afkomt. In ruil voor deze mogelijkheid wordt de pers gevraagd de royals met rust te laten tijdens hun skivakantie. Tijdens de fotosessie zijn we getuige van leuke en spontane momenten, zoals de speelse kant van koning Willem-Alexander en het gevloek van prinses Alexia.

De Oranjes op wintersport: de leukste foto’s
Hoogstwaarschijnlijk gaat de wintersport van de Oranjes in 2021 niet door wegens het coronavirus. Om die reden blikken we terug op de skivakanties van de royals uit het verleden. Van een jonge Beatrix en Claus als verliefd stel op de piste tot de leuke zussenmomenten van de prinsessen: dit waren de wintersportvakanties van de Oranjes door de jaren heen.

Bekijk de foto’s hier: De Oranjes

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending