Connect with us

BN'ers

Zien: Dit zijn de leukste kiekjes van de Oranjes op wintersportvakantie!

Ieder jaar vertrekt de koninklijke familie naar het Oostenrijkste plaatsje Lech, waar de Oranjes van hun wintersport genieten. Omdat er dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen skivakantie in zit wegens het coronavirus, blikken we terug op het verleden. Dit zijn de leukste foto’s van de Oranjes op wintersport door de jaren heen.

De wintersporttraditie van de Nederlandse royals gaat al ver terug. Al sinds de jaren vijftig zijn de Oranjes vaste gasten in het Oostenrijkse dorp, waar zij ieder jaar verblijven in het hotel Gasthof Post. De traditie is gestart door prins Bernhard, die tijdens zijn wintersportvakantie in St. Anton de eigenaar van het hotel, Erich Moosbrugger, ontmoette. Al vier generaties lang verblijft de koninklijke familie nu in het hotel van de Moosbruggers.

Jaarlijkse fotosessie van de Oranjes op wintersport
Als we aan de Oranjes op wintersport denken, zien we al gauw beelden van de jaarlijkse fotoshoot op de piste voor ons. Elk jaar wordt er een fotosessie in Lech georganiseerd met de koninklijke familie, waar zowel Nederlandse als internationale pers op afkomt. In ruil voor deze mogelijkheid wordt de pers gevraagd de royals met rust te laten tijdens hun skivakantie. Tijdens de fotosessie zijn we getuige van leuke en spontane momenten, zoals de speelse kant van koning Willem-Alexander en het gevloek van prinses Alexia.

De Oranjes op wintersport: de leukste foto’s
Hoogstwaarschijnlijk gaat de wintersport van de Oranjes in 2021 niet door wegens het coronavirus. Om die reden blikken we terug op de skivakanties van de royals uit het verleden. Van een jonge Beatrix en Claus als verliefd stel op de piste tot de leuke zussenmomenten van de prinsessen: dit waren de wintersportvakanties van de Oranjes door de jaren heen.

Bekijk de foto’s hier: De Oranjes

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Prinses Amalia maakt een zeer ingrijpend besluit

Prinses Amalia heeft besloten om zich toch niet aan te sluiten bij het zeer omstreden studentencorps in Amsterdam dat recent hun boekje te buiten ging door vrouwen te betitelen als ‘hoeren’ en ‘sperma-emmers’. Eerder wilde onze kroonprinses (18) zich graag aansluiten bij het clubje.

Het vermoeden bestaat dat Amalia haar weigering baseert op de onlangs uitgelekte video waarin enkele mannelijke leden volledig de mist ingingen door zeer onfatsoenlijke uitspraken over vrouwen. Of dat de reden is de prinses geen onderdeel wil uitmaken van deze sekte is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst weigert namelijk toelichting te geven over de reden waarom de prinses afziet van het corpslidmaatschap.

Onderzoek
De bewuste video heeft niet alleen geleid tot woede en irritatie, maar heeft er ook voor gezorgd dat honderden leden zich zeer onveilig voelen dankzij de schokkende speech.

Eind vorige maand maakte Heleen Vos, toenmalig voorzitter van A.S.C./A.V.S.V. die inmiddels is afgetreden, bekend dat er een groot onderzoek wordt ingesteld naar A.S.C./A.V.S.V.

De Amsterdamse universiteiten lieten eerder al weten de financiering van het Amsterdamse studentencorps niet te hernieuwen na de vrouwonvriendelijke uitlatingen. Zij benadrukken dat de banden met de studentenvereniging al verbroken waren en dat de kans op een verzoening ”verder uit zicht is.”

Lees verder

BN'ers

Nederland zwaar onder de indruk van bikinifoto Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes besloot een bikinifoto te delen op Instagram en haar volgers zijn zwaar onder de indruk. Roxeanne laat in de foto hieronder duidelijk zien dat ze een mooi figuur heeft en Nederland is het met haar eens.

Roxeanne was samen met Monique afgelopen weekend naar Vinkeveen gegaan om van het heerlijke weer te genieten. Het was een mooie dag en daarom besloot Roxeanne een prachtige foto van zichzelf te delen in bikini. “Felt cute, won’t delete it later❤️”, schreef ze bij de foto.

Roxeanne is een groot voorstander van Body Positivity vandaar ook de bijschrift. Ze wil ook graag ‘echte’ foto’s laten zien/

,,Het ene moment ben ik dat onzekere meisje van zestien, het andere moment denk ik: ik mag er best zijn”, vertelde ze een tijdje geleden aan Linda. Het statement wat ze toen maakte bevestigd ze nu weer. ,,Ik verwijder het later niet”, is haar bijschrift vertaald in het Nederlands.

Positieve reacties
Roxeanne krijgt ontzettend veel positieve reacties op haar foto’s: “Feeling beautiful has nothing to do with what you look like for others. Real happiness always comes from the inside! By doing what you do, you inspire and awaken the hearts of others ❤️ you are BEAUTIFUL ❤️”, zegt iemand. “Al zou je er even over twijfelen, dan stop ik je, heerlijkheid! “.

Lees verder

BN'ers

Jeroen Rietbergen heeft het met Ilse de lange gedaan tijdens de Voice

Yvonne Coldeweijer meldt vandaag dat ze uit zeer betrouwbare bron heeft vernomen dat ‘vieze’ Jeroentje Rietbergen het tijdens zijn Voice periode ook met Ilse de Lange heeft gedaan die een tijde coach was in het progamma.

Opvallend want Ilse de Lange heeft al 20 jaar een vriend en zou dus zijn vreemdgegaan. Yvonne beweerd zelfs dat de twee het niet bij één keer hebben gehouden, maar dat ze meerdere keren met elkaar naar bed zijn geweest.

De vraag is wat Linda de Mol hiervan vindt, want het leek erop dat Linda haar Jeroen weer een kans had gegeven en ze het opnieuw gingen proberen. Als dit bij Linda nog niet bekend was dan zorgt dit vast weer voor vuurwerk.

Lees verder
Advertisement

Trending