Connect with us

BN'ers

Beelden: Estelle Cruijff en rapper Lil’ Kleine steken middelvinger op vanwege kritiek in Nederland

Estelle Cruijff is recentelijk gezellig naar Dubai gevlogen om te genieten van een vakantie met ‘Lil Kleine en zijn toekomstige vrouw Jaimie Vaes.

Iets wat misschien niet heel slim was omdat de meeste mensen in Nederland in een keiharde lockdown zitten en helemaal niets mogen doen.

Over deze kritiek zijn ze het niet helemaal eens en besloten dat te laten zien door hun middelvinger op te steken.

Estelle Cruijff en ‘Lil Kleine

“Kleine bedankt! Kleine bedankt! Kleine Kleine bedankt!!” deelt Estelle Cruijff op social media. Daarbij plaatste ze een foto waarbij ze hun middelvinger opsteken en lachen naar de camera. Ze besloten de foto te nemen met hun vakantie uitzicht.

De Telegraaf

Maar dat was nog niet alles want Kleine en Estelle kunnen niet zo goed tegen kritiek en besluiten zich te richten op de krant de Telegraaf.

Daar hadden ze namelijk ook nog een boodschap voor en dat was het volgende: “Zielige krant geworden @telegraafnl. Kun je beter de Donald Duck gaan lezen”, zegt Estelle Cruijff.

Estelle Cruijff en ‘Lil Kleine hebben samen oud en nieuw gevierd in Dubai en dat lieten ze ook zeker zien via social media. Ze waren namelijk op 1 januari op een luxe jacht en vierden de jaarwisseling dolgelukkig samen.

Lees verder

BN'ers

‘Doodzieke Rob de Nijs (79) kan geen stap meer zetten: is dit het einde’

Rob de Nijs is aan zijn rolstoel gekluisterd. De 79-jarige zanger vertelt in een interview met weekblad Privé, dat met hem mee op vakantie naar Curaçao ging, dat hij niet meer kan lopen.

“Ik kan nu geen stap meer zetten”, zegt De Nijs die de ziekte van Parkinson heeft, maar het naar eigen zeggen goed maakt. “Het is niet anders, ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter. Daar kun je verdrietig van worden en dat zijn we vaak genoeg, maar je moet er ook niet al te veel bij stilstaan en in plaats daarvan kijken wat je nog wel kan.”

Zo kon de zanger dus nog wel met zijn geliefden op vakantie naar Curaçao, een reis die al twee jaar op de planning stond maar vanwege corona steeds moest worden verplaatst. “Maar het is ervan gekomen… en het was geweldig.”

Afgelopen zomer nam De Nijs afscheid van zijn Nederlandse fans met een optreden in de Ziggo Dome. Op nieuwjaarsdag wordt dit concert bij Omroep MAX uitgezonden. Het was ook echt de laatste keer dat de zanger zijn beroep heeft uitgeoefend. “Ik heb daarna niet meer gezongen, nee. Maar het zwarte gat waar iedereen zo bang voor was, is uitgebleven. Niet voor niets heet m’n laatste album: het is mooi geweest.”

Lees verder

BN'ers

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Lees verder

BN'ers

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

 

Lees verder
Advertisement

Trending