Connect with us

BN'ers

Pijnlijk: Stookt Rachel Hazes opnieuw ruzie? ‘Geen behoefte aan Monique’.

De Hazesjes zijn al jaren geplaagd door ruzies en familievetes. Na heel wat heibel brak Rachel Hazes met haar eigen kinderen en ook met schoondochter Monique. Onlangs legden André en zijn moeder het weer bij. Op een verzoening tussen Monique en dochter Roxeanne zullen we nog even moeten wachten, als die er ooit al komt. Nu spreekt Rachel openhartig over de ruzie en zegt dat ze geen behoefte heeft aan contact met Monique.

Onnozel onderwerp

Rachel onthult aan Story dat ze ontzettend blij is dat het contact met haar zoon weer hersteld is. De brunette vertelde: “Met André is het contact heel goed. Top zelfs! En dat houden we zo. Daar denkt hij precies hetzelfde over.” Rachel schept ook klaarheid over de reden van de vete. Ze zei: “En waar ging het uiteindelijk nou allemaal over? Een meningsverschil. Hij dacht er zo over, ik anders. Dat moet je tegenover elkaar durven uitspreken, vind ik. Ook al heeft dat soms gevolgen.”

Ze kan Monique niet luchten

Het is geen geheim dat Rachel niet zo’n fan is van Monique. Het verhaalt gaat dat Rachel geen contact meer wilde met haar zoon, gewoon omdat ze zo tegen de relatie met Monique gekant was. Toen ze op vakantie ging met Bridget Maasland, met wie de zanger een kortstondige relatie had, gooide ze nog wat olie op het vuur. Rachel spreekt zich nu duidelijk uit over Monique: “Monique zie ik ook niet. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Wat met dochter Rox?

Nu het contact met haar zoon weer goed is, is dat het tegendeel voor Roxeanne. De moeder-dochter relatie staat op een laag pitje. De oorzaak van hun ruzie is niet geweten, maar André Hazes zegt dat er diepe wonden geslagen zijn. Daarover vertelde de zanger aan Privé: “Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.” Wat heeft Rachel te zeggen over haar breuk met Roxeanne? “Ik heb nu geen contact met Roxeanne. We zien wel hoe dat verdergaat.”

Lees verder

BN'ers

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft aangedaan

Het OM (Openbaar Ministerie) heeft vandaag bekendgemaakt welke verdenkingen er tegen Peter Gillis liggen. De officier van justitie laat weten dat Gillis verdacht wordt van mishandeling van Nicolleke Cremers.

De multimiljonair zou Kremers in haar rug en neus hebben gebeten, haar tegen de muur hebben geduwd en in haar borsten geknepen zou hebben. Daarnaast zou hij aan haar oor, armen en haren hebben getrokken.

De mishandeling zou op 29 mei hebben plaatsgevonden in Gillis’ vakantiepark Prinsenmeer in het Brabantse Ommel. Gillis moest daarna een nacht in de politiecel doorbrengen.

OM maakt bekend wat Peter Gillis Nicol allemaal heeft gedaan

Ontkennen

Zoals we inmiddels allemaal weten, ging Peter in eerste instantie de ontkenningsfase in. Zowel Gillis als zijn vrienden gebruikten de termen ”onzin” en ”niet waar”.

Deze leugens bleken niet lang stand te houden, want toen bekend werd dat de zestigjarige realityster voor de rechtbank verschijnen moet, bleek hij een spijtoptant. Ineens maakte hij excuses, waarna advocaat Ton van den Biezenbos er als de kippen bij was om snel te benadrukken dat Nicol geen aangifte tegen haar financierder had gedaan.

Wat Nicol echter wel heeft gedaan, is een belastende verklaring afleggen. En dus besloot het OM om op eigen houtje tot vervolging over te gaan. De zitting die vandaag plaatsvond, duurde overigens erg kort. Dat komt doordat Nicol eerst als getuige moet opdraven, iets dat nog niet gebeurd was.

Lees verder

BN'ers

Zien: Chantal Janzen helemaal uit de kleren voor magazine

Leeftijd is slechts een getal, dat blijkt wel als je kijkt naar Chantal Janzen. Ze is en blijft een van de knapste en leukste vrouwen van Nederland. Ze is van binnen en buiten een prachtig mens. Ze heeft nu een shoot gedaan waar menig man, en vrouw, heel erg blij is.

Chantal Janzen uit de kleren

We kennen de 42-jarige Chantal natuurlijk voornamelijk vanwege haar tv-werk. Maar ook op Instagram gaat ze als een speer. Zowel haar kijkcijfers op tv als de views op sociale media gaan door het dak. En dat kan ook niet anders als je zulke kiekjes plaatst.

Ze was onlangs presentatrice tijdens Eurovisie Songfestival en is bekend van The Voice of Holland en Chantal blijft slapen. Ze heeft nu een shoot gedaan voor haar eigen magazine &C. En die liet veel mensen met open mond achter.

Douze points!

Bonjour.Comment allez-vous? De foto krijgt geweldige reacties. Zo zegt Jan Smit bijvoorbeeld: Douze Points. We zijn het helemaal met hem eens. Leeftijd is echt maar een getal, dat blijkt maar weer.

Hieronder hebben we onze andere favoriete foto’s van de blondine op een rijtje gezet. We wensen je dan ook een prachtige dag! ?

Lees verder

BN'ers

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid

Frans en Mariska Bauer nemen na ruim 25 jaar afscheid van een bijzondere plek vol mooie herinneringen.

De ouders van Mariska hebben een restaurant en dat hebben ze te koop gezet. En hun restaurant is een bijzondere plek voor Frans en Mariska, want daar heeft het gelukkige koppel elkaar ontmoet. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven meer over deze dierbare plek voor de Bauers.

Eerder deze maand werd bekend dat Frans en Mariska er een kersverse schoondochter bij hebben. Hun oudste zoon Christiaan (20) heeft een nieuwe vriendin. De dame in kwestie heet Kim en volgens Christiaan kennen ze elkaar ‘via via’. “Een beetje via studie ook”, vertelt de verliefde Bauer aan RTL Boulevard. “En dan ga je een beetje daten en nu zit ze hier.”

Lees verder
Advertisement

Trending