Connect with us

BN'ers

Pijnlijk: Stookt Rachel Hazes opnieuw ruzie? ‘Geen behoefte aan Monique’.

De Hazesjes zijn al jaren geplaagd door ruzies en familievetes. Na heel wat heibel brak Rachel Hazes met haar eigen kinderen en ook met schoondochter Monique. Onlangs legden André en zijn moeder het weer bij. Op een verzoening tussen Monique en dochter Roxeanne zullen we nog even moeten wachten, als die er ooit al komt. Nu spreekt Rachel openhartig over de ruzie en zegt dat ze geen behoefte heeft aan contact met Monique.

Onnozel onderwerp

Rachel onthult aan Story dat ze ontzettend blij is dat het contact met haar zoon weer hersteld is. De brunette vertelde: “Met André is het contact heel goed. Top zelfs! En dat houden we zo. Daar denkt hij precies hetzelfde over.” Rachel schept ook klaarheid over de reden van de vete. Ze zei: “En waar ging het uiteindelijk nou allemaal over? Een meningsverschil. Hij dacht er zo over, ik anders. Dat moet je tegenover elkaar durven uitspreken, vind ik. Ook al heeft dat soms gevolgen.”

Ze kan Monique niet luchten

Het is geen geheim dat Rachel niet zo’n fan is van Monique. Het verhaalt gaat dat Rachel geen contact meer wilde met haar zoon, gewoon omdat ze zo tegen de relatie met Monique gekant was. Toen ze op vakantie ging met Bridget Maasland, met wie de zanger een kortstondige relatie had, gooide ze nog wat olie op het vuur. Rachel spreekt zich nu duidelijk uit over Monique: “Monique zie ik ook niet. Daar heb ik geen behoefte aan.”

Wat met dochter Rox?

Nu het contact met haar zoon weer goed is, is dat het tegendeel voor Roxeanne. De moeder-dochter relatie staat op een laag pitje. De oorzaak van hun ruzie is niet geweten, maar André Hazes zegt dat er diepe wonden geslagen zijn. Daarover vertelde de zanger aan Privé: “Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.” Wat heeft Rachel te zeggen over haar breuk met Roxeanne? “Ik heb nu geen contact met Roxeanne. We zien wel hoe dat verdergaat.”

Lees verder

BN'ers

Breaking: Estavana Polman verlaat haar gezin

Handbalster Estavana Polman speelde jaren in Denemarken en verhuisde zelfs met Rafael van der Vaart om dichter bij haar club te wonen. Ze werd moeder van dochtertje Jesslyn en stiefzoon Damián trok bij hen in. Maar nu vertrekt ze alleen naar Roemenië.

Estavana heeft een pittige periode achter de rug met een blessure en het verplicht vertrek bij haar club in Denemarken. Het gaat gelukkig allemaal iets beter met haar en afgelopen week tekende ze bij een club in Roemenië.

Chaos

„Het was wel een beetje chaos hoor! Het is allemaal heel snel gegaan”, vertelt Estavana tegen RTL Boulevard. Een makkelijke keuze was het volgens haar niet, want Roemenië ligt toch ongeveer op 2300 kilometer afstand van Denemarken en dus haar gezin. „Dan krijg je een aanbieding en dan denk je ‘hm, gaan we het doen?’ En dan ga je overleggen thuis en Raf zei ‘ga! en we regelen het wel’, maar ja ik zie dan allemaal beren.” Uiteindelijk besluit ze om toch te gaan. „Ik ben met twee tassen weggegaan en ik dacht ‘ik kijk wel hoe het gaat’.”

‘Buikpijn’

Het achterlaten van haar gezin gaat Estavana niet in de koude kleren zitten. „Ik heb echt pijn in mijn buik gehad. Die kleine op bed leggen, Damián doei zeggen, mij kon je oprapen. Nu ben ik er en nu gaan we er gewoon het beste van maken.” Rafael volgt zijn liefde ook niet naar Roemenië, maar volgens Estavana houdt dat het juist spannend. „Dan kun je ook geen ruzie maken met elkaar. We kunnen ons hele leven nog samen zijn, op de bank zitten en oud worden en saai doen.”

Lees verder

BN'ers

Geert Wilders flink onder vuur na satirische grap over Marokkanen

Marokko plaatste zich deze week knap als groepshoofd van hun poule voor de achtste finale op het WK voetbal in Qatar. Dat werd met name in de grote steden in Nederland goed gevierd, hoewel er ook her en der wat relletjes ontstonden.

Geert Wilders reageerde op zijn eigen manier op deze gebeurtenis maar niet iedereen vond dat even grappig.

De politicus deelde een gefotoshopte foto van zichzelf als VAR met daarbij de tekst geschreven: ‘doelpunt Marokko afgekeurd door VAR’. Hoewel Geertje zelf de grap waarschijnlijk erg geslaagd vond is zijn er een hoop Twitteraars die dit te ver vinden gaan gezien de reacties.

 

Lees verder

BN'ers

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder
Advertisement

Trending